џек чекан 2 за слободни слотови

како да се справи со коцкање партнер

На владата на велика БРИТАНИЈА конечно потврди плановите за преглед на електронските игри на среќа машини во bookmakers' обложување продавници, како и коцкање оператори' рекламирање практики.Во понеделникот, Tracey Ползиме (на сликата), на Tory Министер за Спорт, Туризам & Наследство, најави дека на Одделот за Култура, Медиуми и Спорт (DCMS) беше лансирање преглед на bookmakers' фиксна-шансите обложување терминали (FOBT), се потврдува гласини дека се циркулираат од почетокот на септември.На DCMS издаде повик за докази (видиме тука) барајќи ставови за тоа дали да се намали тековниот максимум FOBT удел од £100 за спин, како и тоа дали да се измени тековната ограничување на четири FOBTs по обложување продавница.На крајниот рок за поднесување на докази декември 4, по кои владата ќе ги разгледа на поднесоци и да утврди соодветни регулаторни одговор.На DCMS исто така планира да го испита "влијанието на коцкање рекламирање и дали правото правила се во местото за заштита на деца и ранливи луѓе." Претходно овој месец, гласини доставува дека владата беше mulling ќебе забрана за сите коцкање рекламирање пред 9pm, вклучувајќи крај на ослободување доделува на sportsbook рекламирање за време живеат спортски настани.Велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија издаде изјава добредојде на владата преглед, со UKGC извршен ДИРЕКТОР на Сара Harrison повикување на потег "одлична можност за сите оние со интерес за коцкање да се обезбеди нивните гласови се чуе." Harrison, исто така, го пофали фактот дека DCMS беа основани "јасна временска рамка" за да ги видиш џек чекан 2 за слободни слотови.
Harrison потврди дека UKGC ќе биде "поднесување на нашата совет до Владата е во согласност со нашите законски обврски.Нашиот совет, кој ќе бидете информирани од страна на нашите стручни советници на Одговорни Коцкање Стратегија Одбор, ќе бидат јавно објавени после тоа е поднесен.Очигледно, би било несоодветно да се понудат работи коментари како преглед напредува." Здружението на Британски Bookmakers' извршен ДИРЕКТОР Малколм Џорџ рече дека неговата група поздрави "се базирани на докази преглед" и рече на ABB ќе биде поднесување на "детални докази за елементи кои се релевантни за high street обложување продавници и нашата шест милиони корисници." Џорџ рече дека ABB е поднесување би детали "напредокот на одговорното коцкање агенда во која ние сме постојано се развива." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се справи со коцкање и на залагањето.