таа боја е посилен во покер

договор или нема договор казино демо

Qlear има поставено самата цел на креирање на нов Златен Стандард за Онлајн Игри.Ние сакаме играчи да има апсолутна сигурност дека тие можат да му веруваат на платформа, игри, и нејзината исплата портали, моментот кога ќе го видат "Qlear Внатре" печат на одобрување.Еден непосреден резултат на овој нов Златен Стандард е воспоставување на игри на екосистемот, во кој корисниците може лесно да се движат нивните средства, како што се фондови и KYC одобренија, помеѓу сосема различни игри места.Ова им овозможува на играчи, како и играта на програмерите да се приклучат на една иста меѓусебно поврзана универзумот на игри во кои сите актери се автономни, уште обединетите од нивното придржување кон фер-плеј и заемната доверба.Еден голем играч со кого ние споделување на оваа визија на универзалност е GameCredits Фондацијата таа боја е посилен во покер. GameCredits (ИГРА) е дигитална валута со цел да стане универзална валута за 2.6 милијарди гејмери ширум светот договор или нема договор онлајн слотови. GameCredits " целта е да се поттикне и двете големи и мали игра програмери со цел дополнително да се бутам на 100 милијарди долари индустријата за игри.Партнерството главната цел на партнерство помеѓу Qlear и GameCredits е проширување на нашата комбинација на екосистемите.Ние сакаме да му даде на GameCredits заедница лесен пристап до Qlear екосистем, истовремено овозможувајќи ви, Qlear заедница, да се има корист од она што GameCredits има да понуди.За оваа цел, Qlear и GameCredits одлучија за следниве чекори: Стивен Weusten, Qlear извршен ДИРЕКТОР и Ко-Основач коментираа за партнерство и рече: Ние сме благодарни за оваа можност да се прошири на Qlear заедницата и да се проширам на опции достапни за двете корисници и платформа оператори слично.За повеќе информации за претстојните партнерства, надградби, и искористиш приликата-peeks претплатете се на нашиот билтен, да се придружите на разговор на Раздор, и следете нè на Твитер.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre договор или нема договор казино бонус кодот.