бесплатни 15 фунти слотови без депозит

кога не tesco божиќ испорака отворен слотови

Во Макао и компанијата зад луксузни 13 хотел, наводно издадени профит предупредување по неформално откривајќи дека тоа се очекува да ги сними на околу $122.3 милиони дефицит за дванаесет месеци до крајот на Март.Според извештајот од Внатре Азиски Игри, на потег од Хонг Конг-листата Јужниот Брег Стопанства Ограничен дојде само неколку часа откако тоа го побара тргување со неговите акции се суспендирани во очекување на официјалната верзија на својот најнов годишен финансиски резултати.Извор детални дека фирмата се очекува недостаток би непријатно приклучи на $131.3 милиони загуба тоа racked за претходните дванаесет месечниот период.Возвишениот очекувања: Јужниот Брег Стопанства Ограничен претходно беше познат како Луј XIII Holdings Limited, додека во процес на 2016 година name-променете и наводно премиерно луксузни 200-соба 13 некои 33 месеци како "најголемиот луксузен хотел во светот'.Сепак, $1.6 милијарди објектот се наоѓа на границата меѓу Macau е Coloane и Cotai Лента области постојано се бореше да се претвори во профит и по се негираше дозвола да се донесе VIP казино на своите пониски катови.Неуспешни напори: Свртени нагоре за својата финансиска изложеност и Јужниот Брег Holdings Limited, наводно, минатата година се обидел да се најде купувач за 13 но беше принуден да го прекине преговорите со трио на потенцијалните suitors во септември, по претходно продолжување на рокот за разговори три пати.Компанијата имаше наводно се надева дека овие дискусии ќе имаат дозволено да се намали расходите и се надоместат некои $96.7 милиони од offloading најмалку 50% од акциите во неуспехот во хотел.Очекувани испит: На добивка за предупредување од Јужниот Брег Holdings Limited, наводно, е побарано оставка на фирмата секретарот на компанијата, како и трио на своите директори со litany на проблеми покрај тоа сега да работи да се водат за исчезнати на само-наметната 31 Март рокот за завршување на барем делумна продажба аранжман.Ова второто разочарување може сега наводно сила на претпријатието да се подложи на 'ревизија и измена' постапка заради службен ревизор разлики во вредноста на своите имоти, што се смета за околу $528.8 милиони евра.Тешко оценување: во Внатрешноста на Азиските Игри се изјасниле дека Јужниот Брег Holdings Limited е дополнително отежнато од страна да се биде во можност да се очигледно се измери вредноста на неговиот бизнис се должи на историски перформанси на 13, кој имаше само некогаш се работи на делумен капацитет, локалните отсуство на слични објекти и влијанија на coronavirus пандемија.Доверителот анксиозност: Јужниот Брег Holdings Limited, наводно, се обелоденети во октомври дека тоа е продолжување на разговорите со својата банка, откако се должни да поднесат барање за 'застој' цел некои од седум месеци порано.Ова откровение дојде по компанијата lenders почна да се заканува на запленетите на своите операции во рамките на веднаш собирање на долговите широко публицитет да биде во вредност од околу $320 милиони евра. бесплатни 15 фунти слотови без депозит.