Tdd време слот шалтери во tirupati

казино реџина покаже дневна распоред

Ainsworth Игра Технологија (AGT) се очекува да го пријави загуба на АУ$15 милиони (US$11m) за првата половина од својата 2021 фискална година, со coronavirus пандемија уште предизвикува широка влијание врз земјата-базирани индустрија.Австралија-базирани игри опрема снабдувач предвидува дека "предизвикувачки услови на пазарот" искусни во втората половина на својот полн-2020 година резултати, да продолжи во H1 2021, која се протега до 31 декември 2020 година.Во својот Годишен Генерален Состанок (AGM), добавувачот се споменува дека АУ$15 милиони пред оданочување загуба за групата, со исклучок на влијанијата на надворешната размена и еднократна предмети, е во согласност со компанијата и очекувањата по "ефект на септември квартал."Сепак, на снабдувачот рече дека тоа предвидува подобрување на перформансите во текот FY 2021, со оглед на актуелните пејзаж во Северна Америка, со широка број на COVID-19 инфекции во латинска Америка влијае тргување за периодот до крајот на 2020 година tdd време слот шалтери во tirupati. AGT извршен ДИРЕКТОР Лоренс Леви, рече: "јас се предвиди дека FY21 ќе биде година на две различни половини.Половина 1 ќе биде за безбедност и сигурност преку reopening фаза; Половина 2 ќе биде за санација и развој како ние го внесете "нова нормала" фаза."Во кратки црти, AGT, со добро-смета углед, звук финансиска позиција и постојаната посветеност кон иновација, е добро поставена за да се има корист од индустријата за обновување како клиенти места отвори и capex поминуваат зголемува."AGT пријавени по даночна загуба на АУ$43.4 m за 2020 фискалната година што завршува на 30 јуни, во споредба со профит од АУ$10.9 метри во 2019, додека продажбата на приходи за годината беше долу 36% до $149.4 м. te koop слот aldeborglaan hoensbroek.