што се 4 аса се нарекува во покер

реката рок казино александар долина

ottery опрема и услуги специјалист AGTech Holdings Ltd нуди да се плати околу RMB49.1 милиони денари (US$7.3 милиони евра) за да го смири данок на побарувачката од Кина органи, рече да се должи на остварување на споделување на опции во Хонг Конг-листата на компанијата од страна на вработените или поранешни вработени што се 4 аса се нарекува во покер. GTech прави поголемиот дел од својот бизнис на копното, со инвестиции во опрема, софтвер и услуги за Кина службен лотарија систем.Во Март, тоа го објави предложениот договор, при што на Alibaba Група Холдинг Доо – инвеститор во taobao.com, Кина е најголемата онлајн шопинг портал – би се мнозинскиот дел во AGTech за околу US$300 милиони евра.Според договорот, AGTech ќе биде овластен од страна на Alibaba група подружница Taobao (Кина) Софтвер Co Ltd да работат на "лотарија канал" на Taobao шопинг веб-сајт што се 2 aces се нарекува во покер. GTech рече во својата четврток поднесување на Хонг Конг е Раст на Претпријатието на Пазарот: "компанијата сака да нагласи дека причина за спроведување на предложените [данок] населба е да ја поправат својата историска неусогласеност, која компанијата би се сака да се постигне и реализира без разлика на претплата [Alibaba договор], а претплатникот не обезбедува никаква корист на соодветните вработени (или група) во врска со предложеното решение." што се 2 асови во blackjack.