црна вдовица слот машина за слободни онлајн

ванила леле 16 debuff слотови

Џошуа Reichard – $15,348 8. Во 2013 година, тој го заврши 5/2018 во $1,000 No-Limit Hold ' em настан во Светската Серија на Покер (WSOP) за $78,876 црна вдовица слот машина за слободни онлајн. Никола Manganaro – $10,743 Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.

Курт Бали – $31,415 5 црна вдовица слот машина за продажба. Rinat Bogdanov – €22,000 8 црна вдовица слот машина стан. Симон Шеф – €120,000 2 ванила леле 16 debuff слотови. Картер Маерс – $115,109 2. Бруно Stefanelli – €15,000 10 ванила леле ловец најдобри во слотот.
Бен – €19,000 9. Дер Папа – €32,000 6 ванила леле најдобри во слот хантер. Рече Nadjem – €13,000 Други играчи кој отиде подлабоко од пакетот за ѓаволот беа Manig Loeser (13), Стефан Хубер (19), и Стефен Sontheimer (23).Други моменти во EM Покер вклучуваат Balazs Somodi се борат преку две полиња на 268 & 177 играчи да освои две титули.