тоа е добро да се имаат покер лице

дијамант казино heist хеликоптер потомство

Жителите на Њу Џерси се поделени за тоа дали државата треба да се легализира спортско обложување во внатрешноста на државата.Блумберг цитати резултатите на Seton Сала Спортски Анкета каде 44 проценти од 696 испитаници беа во корист на спортски коцкање со 47 проценти против и 10% се неопределени.Директорот на анкетата, Рик Незнабожец, мисли дека причина за зголемувањето на оние кои се противат е поради "силен отпор од страна на спортски лиги" и следниот пат кога една анкета е објавен на броеви може лесно да се врати на друг начин.Подготовките се веќе во тек во еден тркачката патека за да им овозможи на спортски обложувања и Њу Џерси се повеќе од подготвени да започнат со делење на лиценци од Јануари тоа е добро да се имаат покер лице. Дали тие, всушност, на крајот завршуваат тоа е тема што е уште за дебата.Кентаки ја има обновено надеж во борбата за легализација на казино коцкање како заминување на Сенатот Претседателот Дејвид Вилијамс може да го отвори патот за нова сметка.АП извештај дека Вилијамс е заминување значи Гувернерот на Стив Beshear ќе работи на нова сметка во наредните недели дека ќе дојде пред пратениците кога тие се одржи во јануари.Ако тие се согласат тоа ќе се стави преку Кентаки жител ливче во 2014 година кога тие ќе имаат моќ да гласаат yay или не за мерката.Ако тоа поминува, која е никој случај не значи сигурност, тоа ќе заврши две децении на предлози на казино коцкање да бидат отфрлени.Флорида Сенаторот Гарет Рихтер е повторена за umpteenth време дека државата е коцкање индустрија студија ќе трае за добро неколку години.Вести Служба на Флорида извештај дека Рихтер ќе се донесе еден сеопфатен поглед на индустријата и тоа ќе биде "многу намерно процес во текот на следните неколку години".Тој додаде: "јас не гледам комитетот доаѓа до коленото-непредвидлива одговор на коцкање." Ricjter коментари доаѓаат по Сенатот Претседателот Не Gaetz веќе реков сите да заборават игри во Флорида во 2013 и секој гледа на пазарот е се советува да бидете трпеливи.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre дијамант казино heist хеликоптер локација.