данок плаќа на коцкање добивки

вртење камен казино

Јапонски pachinko, слот и аркадни игри производителот Универзална Entertainment Corporation, наводно детални дека тоа се очекува да се снима да се спореди капки во нето приходи и агрегатната продажба за дванаесет месеци до крајот на годината.Според извештајот од Внатре Азиски Игри, во Токио-листата фирма користи службено поднесување да се објасни дека тоа беа предвидени за снимање на за 18.8% од година-на-годишниот пад во годишен нето приход за толку ниско, како $241.43 милиони дојде 31 заедно на околу 7.9% пад во вкупните продажби на околу $1.62 милијарди долари данок плаќа на коцкање добивки. Coronavirus последица: Порано позната како Aruze Corporation, Универзална Entertainment Corporation е одговорен преку своите Тигар Одморалиште Одмор и Забава Регистрирано возило за гигант Okada Манила интегрирани казино одморалиште што се отвори во Филипини Забава Град област во декември 2016 година вртење камен казино.
Фирмата наводно се користи за ажурирање за да изрече дека нејзините предвидува рецесија е во голема мера се сведува на последните привремено затворање на овој 993-соба место поради тековните coronavirus пандемија иако оттогаш се поттикнува на подобро отколку што се очекуваше домашните опрема продажба.Дополнителни одлагање: Внатре Азиските Игри се изјасниле дека Јапонскиот конгломерат сега предвидува $2.2 милијарди Okada Манила развој со своите 284,283 sq ft казино реализација на нето-приход за 2020 година во регионот на $27.85 милиони надвор од вкупната продажба на околу $371.41 милиони евра.Тоа згора на тоа наводно изјавил дека верува дека владата на Филипини, наскоро ќе ја прошири својата шест-недела на национално ниво казино затворање со цел натамошно fortnight до средината на следниот месец.Доделување на продажба: На поднесување од Универзалната Entertainment Corporation, наводно, се следеа по објавувањето на Okada Манила е финансиски резултати за Март во која објектот покажа 54% се спореди пад на бруто игри приходи на нешто над $29.79 милиони како и за 148% diminution во прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација на дефицит од околу $4.86 милиони евра.Ажурирање наводно покажа дека на местото на случувањето е маса-пазар игри подот беше најтешко погодена со 31 ден приходи откако паднал од 66.1% од година на година за околу $4.74 милиони иако неговиот VIP бизнис видов takings намалување од страна на некои 49.3% на околу $16.64 милиони евра. покер соба телефонски број.