што да се обложуваат на craps

рулет шансите 0 и 00

Успех Змеј Меѓународни Стопанства претседател и извршен ДИРЕКТОР Тен Teng Хонг се повлекува надолу од неговата позиција како гејминг оператор продолжува да бараат лек за својата финансиска крварење.Во откривање на Хонг Конг Берза на среда, Успех Змеј Тан најави дека ќе замине на компанијата да се фокусира на други бизнис.Тен е заминување дојде речиси еден месец откако тој беше назначен за претседател и извршен ДИРЕКТОР на игри на услугите на фирмата.Тен беше заменет од страна на Kwan Чун Wai како компанија е најновиот претседателот, извршниот директор, а извршниот ДИРЕКТОР на ефективни 3 јули, 2018, според компанијата.Случајно, Kwan е термин како Претседател на Успех Змеј дојде само неколку дена по Хонг Конг-листата на фирма, објави дека ќе ја земат предвид употребата на blockchain во својата гејмерски машини да ги надоместат загубените приходи.Успех Змеј се обидува да го прошири својот бизнис сегменти по своите гејминг приходи потонат 25.7% на HKD112.4 милиони долари (US$14.3 милиони долари) во фискалната година која заврши Март 2018 што да се обложуваат на craps. Успех Змеј гејминг машина сегмент, кој се состои од 95 проценти од група на вкупните приходи, паднал од колку што 18.2% на HKD107 милиони ($13.63 милиони евра), додека неговиот профит падна 18 проценти од година на година да HKD27.1 милиони ($3.45 милиони денари).Како решение, Успех Змеј рече таа планира да се инвестира во финансиска технологија и да се развие не-cryptocurrency производи со користење на blockchain.За коцкање аналитичари, Kwan може да биде совршено се вклопуваат за претседател и извршен ДИРЕКТОР на улоги поради неговото големо искуство во банкарство, финансиски и технолошки сектори, и стратегиски консултации искуства рулет шансите 6 црвено во ред. Kwan има Диплома за Наука во Компјутерската Наука и Економија од Универзитетот во Мичиген, Ен Арбор и Господар на Науката во областа на Инженерството Економски Системи и Операции Истражување доделена од страна на Универзитетот Стенфорд рулет шансите 4 црвените во ред. Kwan ќе биде примање на директорот emolument на HK$130,000 ($16,565.25) месечно со дискреционите бонус, според компанијата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre рулет шансите 0 и 00.