емисии во северна ѕвезда казино

најдобри слот машини на зголемените орел казино

Во Австралија и Консолидираната Притиснете Стопанства Заштитен Ограничен (CPHPL) возило на милијардер бизнисмен Џејмс Пакер, наводно, отсечена својата boardroom врски со истакнати казино оператор Круна Места Ограничен.Според вторник извештај од Australian Broadcasting Corporation, инвестициите претпријатие има шешељ 36% од акциите во казино фирма иако тоа е сега, сепак, го прекина консултантски договор за тоа што се одржа со Круна Места Ограничени не-извршен директор на Џон Poynton.Обемниот вакуум: На радиодифузер се изјасниле дека Poynton беше последната преостаната CPHPL appointee лево на управниот одбор на Круната Места Ограничени по вторник оставки на другите неизвршни директори Човек Jalland и Мајкл Џонстон.Иако искусен бизнисмен е да се остане на Сиднеј-листата казино фирмата одбор, се движат наводно значи дека нејзин најголем акционер сега ефикасно нема директна застапеност.Брзиот одговор: Australian Broadcasting Corporation објави дека CPHPL е удар дојде само неколку часа по посебна истрага се спроведува од страна на поранешни Нов Јужен Велс Врховниот Суд Судијата Patricia Bergin имаше утврдено дека Мелбурн-со седиште казино фирма е во моментов неспособни да се одржи коцкање лиценца за неговата Круна Сиднеј развој.Оваа одлука е наводно сега на чело на Нов Јужен Велс Независни Алкохол и Игри Орган со издавањето морале веднаш да се испрати на вредноста на поединечните акции во Круната Места Ограничен надолу од околу 9%.Погоден чекор: Филип Crawford (на сликата) води на Нов Јужен Велс Независни Алкохол и Игри Орган и тој, наводно, рекол на радиодифузер однапред на вчерашната Џонстон и Jalland оставки дека Круната Места Ограничен би требало да се " удар себе нагоре за да се спаси себеси.' Кога подоцна се информирани за заминувања, тој наводно изјавил дека "некој е за слушање кај нас и тоа е навистина позитивен" како се движи се предодредени за да испратите 'голема порака до мене и медиумите.' Релевантни трпение: Премиер на Нов Јужен Велс, Gladys Berejiklian, наводно, се изговара дека наодите на Bergin истрага биле директни, темелни и јасен и дека таа е сега подготвен да се чека за конкретни препораки и совети од Нов Јужен Велс Независни Алкохол и Игри Орган пред да продолжите понатаму емисии во северна ѕвезда казино. Berejiklian наводно им рекол на радиодифузер.. најдобри слот машини на тачи палата. "сето Тоа е таму во црно и бело и сигурен сум дека и двете Круна Места Ограничено и било која друга организација ќе прочитате дека извештајот внимателно и да го прифатат она што акцијата е да се случи пред некој е во можност да има лиценца во Нов Јужен Велс.Секој кој сака да работи казино во Нов Јужен Велс е да се држиме до правилата, мора да се држиме до законот.Владата не се извини за поддржување на оние на високи стандарди." најдобри слот машини на ливади.