четири цареви казино и слотови пареа значка

може да рулет дилер контрола на топката

На shenanigans на Одделот за Правда (КАНЦЕЛАРИЈА) во текот на Сојузниот Жица Акт од 1961 година и има wreaked хаос на онлајн коцкање индустрија, создаваат неизвесност за тоа што ќе или нема да биде дозволено во рамките на одделението дефиниција на законот.Краток reprieve беше доделена минатиот месец кога судија двострано со Њу Хемпшир, во својата тужба против КАНЦЕЛАРИЈА, но тоа не значи дека предмет починал.Правда функционери тврдат и дека тие ќе почнат спроведување на не-онлајн-игри-на-секое-вид владејачката од следната година, но Конгресот пратениците очигледно се уморни од игра-игра.Неколку имаа воведе законодавство за да се намали КАНЦЕЛАРИЈА буџетот со цел да се добие одделот да се игра убаво, но дека законодавството веќе е повлечен само два дена откако беше воведен.Претходно оваа година, КАНЦЕЛАРИЈА одлучи дека децении-стариот закон требаше да се покрие било кој тип на онлајн игри, не само спортски коцкање, како што имаше изјави речиси девет години.Ова предизвика сериозни uproar и наводите на payoffs можеби била направена од страна на казино директори на членови на КАНЦЕЛАРИЈА.Тужби почна да вее и КАНЦЕЛАРИЈА рече дека ќе се одржи надвор за спроведување на акцијата – привремено – поради backlash.Кога федералниот судија пресуди против КАНЦЕЛАРИЈА, оддел не се прифати пораз, само во која се наведува дека тоа би прашањето друг moratorium против казна до следната година.Три пратениците потоа зачекори во каже КАНЦЕЛАРИЈА да чукнам го исклучите.Претставници Хенк Џонсон и Sanford Епископ на Грузија и Претставник Енди Barr на Кентаки додаде дополнување на законот кои би се спречи КАНЦЕЛАРИЈА да бидат платени за било каква акција во тоа спроведено во соработка со својата позиција на Жица Дело.Законот кој што беше спроведен е важен за КАНЦЕЛАРИЈА, како тоа што го овластува федералната влада да ја плати оддел.Амандманот го прочитате, "Никој од средствата ставени на располагање од страна на овој Акт може да се користи за да се спроведе министерството за Правда Канцеларијата на Правен Советник меморандум со наслов 'Преосмислување Дали Жица Акт се Однесува на Не-Спортски Коцкање' (издаден во ноември 2, 2018)." Кој амандман е повлечен без објаснување.Можеби тој никогаш не бил со цел да се legitimately смета – тоа може да има само е начин да го добиете КАНЦЕЛАРИЈА на внимание.Можеби тоа е решена да спаѓаат во рамките на овластувањата кои се чуваат од страна на Конгресот.Без оглед на причината за неговата смрт, амандманот се уште треба да се гледа за неговата вредност.Конгресот е свесен за она што КАНЦЕЛАРИЈА прави и ќе се осигури дека таа ги спроведува законите на земјата – не се кршат нив како што се обидуваат да го направат со своите Жица Акт одлука.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre четири цареви казино и слотови пареа значка.