не може да се стави ram меморија во слотот

она што е казино домаќин работа

Лас Вегас-базирани Златна Забава Inc.пријавени се рекордни во вториот квартал на приходите и прилагодени на парични текови вторник надминува аналитичари' очекувањата за вториот-директно квартал.Компанијата која работи На STRAT на Лас Вегас Булевар, две Аризона Charlies' својства во Јужниот дел на Невада, Невада е PT е Паб синџир и казина во Laughlin и Pahrump објави загуба од $14.4 милиони денари, 52 центи за споделување, на приходи од $248.1 милиони денари за кварталот кој заврши 30 јуни не може да се стави ram меморија во слотот. Во истиот квартал една година порано, компанијата покажа нето-приходи од $3.6 милиони евра, 12 центи за споделување, на приходи од $216.5 милиони евра.Истражувањето на пет Вол Стрит аналитичари имаше проектирани прилагоди заработка по акција од 5 центи и приходи од $242 милиони евра она што е казино junket оператор.

"Подобрувања што сме го направиле во STRAT продолжи да биде добро примен од страна на нашите гости и покрај тековната изградба нарушување на имотот," Златна извршен ДИРЕКТОР Blake Sartini рече во вторникот заработка повик со инвеститори она што е казино junket. "Ние имаме започна реновирање На STRAT казино подот и remodels на дополнителни хотелски соби, кој се очекува да заврши до крајот на годината.Имаме, исто така, се интегрира работата на Edgewater и Колорадо Belle казина во Laughlin, и ние очекуваме овие својства, да дава подобри резултати во втората половина од годината, како што почнуваат да ги оствариме нашите насочени синергии.Покрај тоа, имаме подобри нашата способност да се охрабрат гости низ нашата казино платформа со завршен rollout на нашиот нов TrueRewards лојалност програма во сите 10 на нашата казино својства." STRAT реновирање за 2019 остане на распоредот, со реновирање на казино кат со почеток во јуни и дополнителни соба реновирање почетокот на јули.На STRAT е нов допрете соба, дневна и sportsbook беа отворени за целата вториот квартал.Покрај тоа, компанијата завршено реновирањето на SkyPod на 108th кат на кулата, која вклучува преобликува подарок продавница и храна и пијалаци, како и подобрувања на Небото Скок искуство.Пред вториот квартал, Златен завршено реновирањето на 317 хотелски соби, други храна и пијалаци места, вклучувајќи Врвот на Светот, Strat Кафе и "Старбакс", надворешно осветлување и уредување на имотот.Останатите проекти за 2019 вклучуваат завршување на казино реконструирам, реновирање дополнителни 252 хотелски соби и завршување на дизајн на потенцијалните состанок на група простор.Златна очекува реновирањето на казино кат да биде постојана во текот 2019 она што е казино домаќин работа. Како на 30 јуни, компанијата инвестира $54 милиони На STRAT реновирање, вклучително и околу $24 милиони евра во 2018 sac dos една рулет патување cabine. Компанијата директори очекуваат околу 30 милиони долари на дополнителни реновирање на трошоците за 2019, која планира да платите со парични текови од работењето.Златна Забава е вкупниот буџет за STRAT реновирање останува непроменет во $140 милиони евра.Компанијата е дистрибуиран игри сегмент — слот правци Златна работи низ Невада и Монтана — подобрена со додавање на шест нови таверните од вториот квартал на 2018, а компанијата сега плаќа помалку изнајмување на околу половина својот синџир продавница локации. sac dos една рулет патување samsonite.