она што беше блек џек заболување на

hp dl380 gen9 ram slots

Сад Гувернери Асоцијација (ГО) предупреди САД јавниот Обвинител Џеф Сесии дека одлуките за регулирање на онлајн игри и онлајн лотарија билет на продажбата треба да се остави до одделни држави.Во отвореното писмо, од април 3, и потпишан од страна на ГО стол, Вирџинија Гувернерот Тери McAuliffe, и ко-претседавач, Невада Гувернерот Брајан Sandoval, здружението советуваше контроверзната јавниот обвинител дека било која федералните закони или Канцеларија мислење дека може да доведе до забрана на интернет игри на среќа не би биле добредојдени она што беше блек џек заболување на. "Регулација на игри историски е упатено од страна на државите," напиша на гувернери. "Додека индивидуалните гувернери имаат различни погледи за нуди игри, во различни форми, во рамките на нивните сопствени држави, ќе се согласат дека одлуките на федерално ниво кои влијаат на државно регулаторно тело не треба да биде донесено еднострано, без државата текст она што беше покер црн петок. "Силна, кооперативниот однос меѓу држави и сојузната влада е од витално значење за најдобро им служи на интересите на сите граѓани" hp dl380 gen9 memory slots. Седниците прогласи за самиот да се "шокиран" од 2011 година Одделот за Правда мислење што го отвори патот за држава-по-држава онлајн коцкање регулатива и рече дека тој ќе изгледа да се "ревидира"како обвинител.Изјавата дојде во текот на Сесиите' потврда кога тој беше quizzed на ова прашање од страна на Сенаторот Линдзи Греам, долгогодишен поддржувач на Враќање на Америка Жица Дело.Ова беше одреден дел од законодавството што се бара да се поништи на Канцеларија мислење и забрана онлајн игри на федерално ниво.Не е јасно дали Сесии' сугестија дека тој ќе го ревидира мислењето беше вистински или само чувано одговор од политичар кој е ставен на самото место.Од КАКО е присутна и нема шанси, сепак, и побара оваа недела дека, ако таму е да се биде ревизија, тоа треба да се спроведуваат правилно.Тоа значи прифаќањето на цврстината на регулаторни рамки кои се создадени од страна на три држави, вклучувајќи ги и Sandoval е, кои се избрани да ја легализира онлајн коцкање досега. "Како што преглед на ова прашање, ние ве охрабруваме да се земе предвид моменталната регулаторни механизми се стави во место со сад да се осигура дека потрошувачите и децата се заштитени, и дека licensees во согласност со строги стандарди на однесување," на гувернери пишување. "Државите се најдобро опремени за регулирање и спроведување на онлајн игри.Забрана дискови оваа активност префрлани да решен јурисдикции, надвор од дофатот на државните и федералните за спроведување на законот и со ризик за потрошувачите." "На нацијата гувернери стојат подготвени да разговараат за ова прашање со што понатаму." hp dl380 gen9 ram slots.