како да се справи со големите покер загуби

како онлајн слот машини работа

Во Кина, владата, наводно, се воспостави нови прописи, кон крајот на минатата недела, кои се дизајнирани да се запре протокот на пари во странство преку ограничување на излезни инвестиции во неколку сектори, вклучувајќи го и коцкање индустрија.Според извештајот од Коцкање Insider вести порталот, Кинески државјани, сега се забранува инвестирање во странство потфати поврзани со коцкање.Други забранети области вклучуваат недвижности, забава, хотели, филмски студиа и спортски клубови иако не се специфични за спроведување на деталите се уште не е објавен.Новите регулативи од Кинеската Држава Советот објавен во петок, наводно, забрана на домашните претпријатија, од "да се биде вклучен во странство инвестиција која може да ја загрози Кина националните интереси и безбедноста, вклучувајќи ги и излез на неовластени core воена технологија и производи, коцкање, порнографија и други забранети технологија и производи".Коцкање Insider објавија дека новиот забрани дојде поради загриженост дека домашните компании може да биде преземање на премногу долг со цел за финансирање на инвестиции во странство.Кинеската Држава Советот дополнително наводно изјавил дека се надева на ембарго ќе доведе до "рационално, уредно и здрав развој на странските инвестиции, додека ефикасно чувари против ризици" како да се справи со големите покер загуби. "Постојат големи можности за нашиот народ компании да се качат на странски инвестиции, но тие исто така се соочуваат со бројни ризици и предизвици," читај изјавата од Кинески Државниот Совет се наведува од страна на Коцкање Insider.Пекинг претходно вети дека дека ќе го удвои големината на економијата на земјата во деценијата од 2010 година како да се справи со коцкање дечко. Како таква, Кинески Државниот Совет е, наводно, згора на тоа надевајќи се дека неговата промена на политиката ќе им помогне на Кина е "Еден Појас, Еден Пат" агенда, кое има за цел да се инвестира милијарди долари во проекти наменети за подобрување на нацијата инфраструктура и глобалната трговија линкови. како покер чипови се направени.