ла форџ казино ресторан tripadvisor

блек џек на стрипови крстозбор

Тоа е крајот на една ера за Дин Места Ltd.Компанија ко-основач Elaine Дин беше потребно, да ја повлече барањето за лиценца игри на среќа, како компанија одбор директор.Таа повеќе нема право да им служи на бордот на директори поради компанија возраст политики.Но, како компанија е најголем акционер со 8.84% од акциите на компанијата, таа доби едногласна одобрување како корисни сопственик на акции на компании четвртокот од страна на Невада Игри Комисија.Дин, ко-основачот на компанијата и актуелен претседател на Невада Државниот Одбор за Образование, беше потребно да се појави пред комисијата, бидејќи на претходно барање да ја повлече за лиценцирање како одбор директор.Лас Вегас-базирани игри аналитичар Brendan Bussmann нарекува четврток е акција "промена на стражата." "Ова е вид на затворањето на поглавјето во тек на време и со двете Стив (Дин) и Elaine е директно влијание врз индустријата за игри", рече Bussmann на Глобалниот Пазар Советници ла форџ казино ресторан tripadvisor. "Со оглед на Elaine, нејзиниот филантропски напори и други страсти се уште се случува да биде клуч белег на оваа држава во годините што доаѓаат." големата бегство слот машина.