Mano gana en el покер

паркинг geant казино валентност sud

Лас Вегас-базирани Афинитет Игри, што е рефокусирање на себе како казино оператор во четири пазари, се зголеми приходите и да се претворат мала добивка во 2011 четвртиот квартал, компанијата се вели во изјавата од вторникот.Афинитет, порано позната како Хербст Игри, имаше приходи од$154.6 милиони евра во четврт заврши Декември mano gana en el покер. 31, а зголемување од 2,6 проценти од една година earlier паркинг geant казино париз 13. Net приходи е $4.2 милиони евра во квартал.Во 2010 четвртиот квартал, Афинитет е нето-приходи од $371.3 милиони содржани елементи, поврзани на Хербст стечај реорганизација.Афинитет рече тоа се зголеми на парични текови 10,4% во четврт поради осигурување на средствата од поплава во компанијата Св паркинг гран казино lloret де мар. Jo Граница Казино во Св. Јосиф, Н., кои се затворени имотот за три месеци.За сите 2011, Афинитет пријавени$631.2 милиони денари на нето приходите и нето-приходи од $6.5 милиони денари.Афинитет Игри работи на оф-Лента Страшно е казино и три казина во Primm.Претходно оваа година, Афинитет продаваат казино во Searchlight и дел од својата слот машина пат операции поврзани со Страшно Хербст погодност продавници во Лас Вегас-базирани JETT Игри.Компанијата продава остатокот од нејзиниот отвор пат работење и нејзините две Pahrump казина во Лас Вегас-базирани таверна оператор и слот машина пат оператор Златна Игри.Во врска со Златната Игри да се справи, Афинитет стекнати три казина во Црниот Јастреб, Боја., кои беа изнајмени назад до Златниот додека Афинитет е лиценциран во Колорадо.Компанијата очекува лиценцирање да се одвива подоцна оваа година.Според регулаторната поднесување, Афинитет ќе плати Златна Игри $4.2 милиони евра помеѓу две трансакции.Афинитет сега поседува 15 казина, девет во Невада, три во Колорадо, две во Мисури и еден во Ајова.Афинитет за Главен Извршен Директор Дејвид Рос рече на компанијата беше во можност да го продаде она што го смета noncore средства и се погледне во проширување на можностите паркинг geant казино валентност sud. "Во нашата прва година на работата по завршување на нашите преструктуирање, ние освежен неколку од нашите својства со нови слот за производот и надградби да се заедничките простории и услуги," Рос рече. "Нашите средства се добро позиционирани, нашите билансот на состојба е силна и ние ќе продолжи со извршување на нашата стратегија за раст во 2012 година." oaklawn казино часа топли извори ar.