најдобри места на дин казино

црвена и црна казино чипови

П Морган Хартии од вредност (Азија Пацифик) Ltd вели дека очекува протестите кои се одвиваат за неколку недели во Хонг Конг да се има минорно влијание на Макао е казино бруто игри приходи (GGR) најдобри места на дин казино. "Вистинското влијание на [Macau е] игри на побарувачката, треба да биде помал, отколку на визитација", рече брокерски на петок забелешка.ccording на институцијата за кодови, посетителите да се Macau во моментов се користење на Хонг Конг-Zhuhai-Macau Мост "може едноставно да се избегне Хонг Конг аеродром патува преку Шенжен аеродром .. најдобри места големи риби казино. или Zhuhai аеродром; и Кинески посетители преку Хонг Конг ферибот се обично пакет туристи или (многу) low-end играчи во секој случај". Ние на тој начин guestimate на Хонг Конг протести може да боли Macau GGR од околу средината на една цифра (односно, половина од максимум визитација изложеност), кои треба да исчезнат постепено како луѓето ќе го најдат алтернативни начини за да ја посетите Макао," напиша аналитичари ДС Ким, Џереми Е и Кристин Ванг.ong Конг го видел месеци на анти-владини протести, кои понекогаш доведе до насилни судири со полицијата.Претходно оваа недела, протестите доведе до привремено затворање на Хонг Конг Меѓународниот Аеродром по илјадници демонстрантите ги зазедоа своите пристигнувања и заминувања сали. Околу 60 проценти од вкупно посетители пристигне Macau преку [соседните] Zhuhai (на пример, Gongbei портата, Lotus мост), додека ферибот патници од Хонг Конг и Шенжен сметка за 17 проценти, потоа од страна на оние што патуваат преку Хонг Конг-Zhuhai-Macau Мост (околу 15% од посетителите) и Макао аеродром (9 проценти)," рече институцијата црвено против црна пријателски џек.

"За mainlanders, посетител на пристигнување преку Zhuhai граница сметка за 75 проценти од вкупниот број", се вели на посредување црвена и црна казино чипови. Врз основа на овие податоци, тешко е да се каже дека ние сме страдање големо влијание од настаните во Хонг Конг," рече MGTO директорот како цитирани од страна на португалски јазик каналот на Радио Макао.isitor пристигнувања да Macau totalled речиси 20.3 милиони денари за првата половина од оваа година, што претставува година на година се зголемува на 20.6 проценти, според најновите официјални податоци.Бројот на истиот ден на посетители – кој изнесува околу половина од пристигнувања – исто така, видов двојно-цифрен процент се зголеми во периодот. Ние сме зборуваше со луѓето во индустријата, вклучително и од хотели, и ни беше кажано дека имало некои резервации откажувања, но не и во значителен број," рече Г-Сена Fernandes како цитирани од страна на јавниот радиодифузер. Ние се види дека растот [во посетител на пристигнување] е поскромен од она што се очекува," истакна шефот на MGTO.

"Се разбира, се надевам дека ефектите [од Хонг Конг протести] не се случува да биде така продолжи, бидејќи тоа е доста загрижувачка за туристичката индустрија." број земји, вклучувајќи ги Австралија и сад, се издава патна предупредувања во Хонг Конг, поради насилните јавни протести кои се потресе дека град од средината на јуни, по неколку, најчесто пацифик, протестите на почетокот од годината. Ms Сена Fernandes рече MGTO работеше со туристички агенции во странство да го промовира туризмот пакети за Макао кои не вклучуваат запре во Хонг Конг..