црвено против црна пријателски џек

бар помине geant казино aix en прованса

Конектикат финансиските власти има насликано една грозна слика на државата е годишни приходи еднаш MGM Спрингфилд казино се отвора во септември 2018.
Генералното Собрание е фискална статистика проценува дека MGM Спрингфилд казино ќе ја чини државата $68.3 милиони денари во годишните приходи од работењето директно ќе влијаат на Индиски игри плаќања кон државата, според MassLive.com.Од $267.3 милиони евра во фискалната 2018, државни органи предвидува дека Конектикат приходите ќе падне до $199 милиони евра во фискалната 2019. Таа додаде дека годишните приходи на Индиски игри плаќања понатаму ќе фрли $2.4 милиони евра во 2020 година, иако не е јасно дали тоа се должи на Спрингфилд проектот, како и.Извештајот е направен од страна на Канцеларијата на финансиската Анализа беше испратено на државата, пратениците, кој прашува на MGM казино е потенцијалното влијание во Конектикат за фискална година од 2019. На почетокот од оваа година, лидерите на Конектикат две федерално признат племиња имаат звучеше алармот во текот на можните негативни влијанија на MGM Спрингфилд на државата е коцкање индустрија.Настрана од состојбата на приходите, MMCT, а Mohegan-Mashantucket Pequot казино компанија предупреди дека надвор од државата казино како MGM Спрингфилд може, исто така, чини Конектикат 9,300 работни места.За неговата причина, племиња, повика на државната власт да работат заедно за да се спречи "загуби од оваа големина" да Конектикат црвено против црна пријателски џек. "Ние сме целосно свесни за негативното влијание MGM објектот ќе има на двете работни места и приходи," MMCT портпаролот на Андреј Доба се вели во соопштението, според вести веб-сајт црвена и црна казино чипови.

"Хит како ова да го државата крајна линија ќе доведе до повеќе прекини на суштинските социјални услуги, и повеќе тешки одлуки за нашата држава лидери.Ние треба да го добие ова право, и бидете сигурни дека загуби на оваа големина никогаш не дојде до реализација." Во одделна изјава, MGM разрешен од наодите на Генералното Собрание е фискалната статистика, како што тврди дека новиот казино во југозападниот дел на Конектикат би можеле да генерираат "далеку повеќе приходи" од $68.3 милиони евра црвена 7 слотови промо код. "Како што се вели за повеќе од една година, ако Конектикат сака да го зголеми создавањето работни места и приходи за државата, таа треба да се отвори процес, така што тоа е фер, транспарентен и конкурентен," MGM Места Меѓународни Извршен Заменик Претседател на Алан Feldman се вели во соопштението бар помине geant казино aix en прованса.
"Барем еден економски извештај укажа дека казино во југозападниот дел на Конектикат има потенцијал да генерираат многу повеќе работни места и далеку повеќе приходи од бројот содржани во овој РАМКОВЕН извештај." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.