најблиску казино да covington на

бесплатни денар слотови нема преземања

acau VIP коцкање соба инвеститор Iao Kun Group Holding Co Ltd во средата објави оставка, соодветно, од нејзиниот претседател, Лам Човек Pou, и главен извршен директор, Vong Х Kun.И двете се за напуштање на одборот, но ќе остане со фирмата.Г-дин Лам ќе послужи како главен маркетинг директор, додека Г-дин Vong станува главен оперативен директор.n среда, Iao Kun најави дека Ванг Шун Јанг е именуван како ко-извршен ДИРЕКТОР и како директор на одбор, и ќе биде одговорен за Iao Kun технологија индустрија развој најблиску казино да covington на. Fong Weng Нам не е избран како нов претседател на одборот на директори, Iao Kun се вели во соопштението.р Ванг е основач на LiNiu Мрежа и се развива своите земјоделски електронска платформа за тргување од 2013 година, според Iao Kun е соопштение за медиумите.Г-дин Fong е опишан како еден претприемач со повеќе од 20 години искуство во инвестиции во недвижен имот развој и Макао гејминг бизнис најблиску казино да далас ga. #8220;Ние сме задоволни да се заврши стекнување и се движи напред брзо да ги стартуваат нашите agriculturally фокусирани e-commerce платформа во следните неколку месеци," Г-дин Ванг се вели во соопштението вклучени во соопштението. бесплатни денар слотови волшебникот од оз.