викторија казино

вредноста на texas holdem poker чипови

Њујорк федералниот судија петок ефикасно нареди на Seneca Нација да плати стотици милиони долари во слот машина и на некои видео лотарија на приходите што се одржа назад од Државата Њу Јорк и на локалните заедници, во текот на спорните пари споделување компактен.Врз основа на локалните вести, извештаи, се чини вкупно Seneca Нација ќе се должат надминува $355 милиони евра.Износот беше проценета на над $255 милиони од минатиот декември, а друг околу $100 милиони евра има акумулирано од тогаш, Бивол Вести пријавени.Во својата одлука, Бивол НИ Окружниот Суд, Судијата Вилијам М викторија казино. Skretny во основа се согласи со наодите на арбитражен панел, кој владеел претходно оваа година племето мора да се направи на плаќања.Под 2002 приходи споделување компактен со државата која го дава Senecas ги и ексклузивните права да се кандидира игри места во регионот, Народот плаќа околу $100 милиони евра на годишно ниво.На Senecas плати 25 проценти од приходите од слот машини и видео игри на среќа според договорот.Но, пред две години, Seneca претставници рекоа дека ќе престанат да плаќаат на владата.На Senecas тврди потребните плаќања запрен во 2016 година според компактен.Но, Државата Њујорк не се согласува, велејќи дека приходите плаќања продолжи барем преку 2023 покер соба број. Приходите оди на државата и локалната власт, каде казина се лоцирани.Освен ако жалбата е поднесена, на Senecas, најверојатно, ќе треба да се направи назад исплати наскоро.Племето очигледно е ставање на спорните средства во зачувам сметка.Судијата е одлука беше да се пофали со некој советник во Њујорк Gov.

Андреј Cuomo, Демократот.Судот потврди она што ние рековме сите заедно: на Seneca Нација треба да ги исполни своите обврски, да ги направат своите соседи целина, и не го плати она што тие го должам преку нивните игри компактен," Богати Azzopardi се вели во твит. "Време е да се стави крај на оваа шарада, престанете со користење на судовите да го одложи & плати она што тие го должиме." На Seneca Нација е сопственик на три казина во западниот Држава Њујорк — во Бафало, Нијагарините Водопади, и Salamanca.Од 2002, од племето има платено повеќе од $1 милијарди долари во приходи споделување на локалните и државните влади, на Бивол Вести пријавени.Во петокот, не постои индикација дали Senecas ќе поднесе жалба на федералниот суд, порота вредноста на кралицата во blackjack. "Ние ја сфати реалноста дека арбитража и судска постапка не може на крајот да ги почитуваат јазикот на Компактни како што е напишано," Seneca Нација на Индијанците Претседателот Rickey Армстронг, Sr вредноста на texas holdem poker чипови. се вели во соопштението, цитиран од NYup.com. "Сепак, тоа е нашата обврска да се брани нашите договори, така што тие не се компромитирани за доброто на другите.Ние ќе се преземат на време да ги видиш денешната одлука и да се утврди како Народ ќе продолжи." Skretny отфрли племе барање да се американското министерство за Внатрешни работи тежат на спорот.Градот на Нијагарините Водопади беше особено тешко погодени со престанок на плаќања.Во текот пред една година, Cuomo испратени $12.3 милиони евра во финансиското олеснување на градот, околу износот што би се очекува да се добијат од племето.На Seneca Каунти Одбор на Надзорници дури и се смета за движење на кој ќе се побара државната затвори на Нацијата три казина во западен Њујорк и да ја плати секоја област на приходи што би добиле имаше племе не престана да прави плаќања. вредноста на змија очи во craps.