бад спенсер теренс ридот казино

classement mondial joueur де покер

Цезар Забава Корп е сечење работни места во својата Лас Вегас седиштето, како дел од планот за намалување на корпоративниот трошоци од страна на повеќе од $40 милиони евра годишно.Поголемиот дел од заштеди, сепак, ќе дојде од елиминирање на отворени работни места и намалување на консултантски трошоци, компанијата се вели во соопштението четврток.Цезар вработува околу 3.000 луѓе во корпоративниот позиции низ САД, вклучувајќи и во правните, информации, технологија, маркетинг, analytics, човечки ресурси и финансиски одделенија.Компанијата не го каже колку луѓе би ги губат своите позиции, додавајќи дека процентот ќе биде во еден цифри.Мнозинството на намалување ќе биде во Лас Вегас.Цезар изјави дека сите засегнати вработени ќе бидат понудени severance и компанија-пејд советување за кариера.Трошок 'headwinds' објавувањето доаѓа два месеци по Цезар' најголемиот конкурент, MGM Места Меѓународни, рече дека тоа ќе ги намали корпоративните позиции за да се спаси $100 милиони евра на годишно ниво.Лас Вегас казино оператори се соочуваат со зголемувањето на трошоците, вклучително и за платите и безбедност, кога визитација е stagnating и зголемување на конкуренцијата со ширењето на спортски обложувања.Цезар CFO Ерик Hession кажано Вол Стрит аналитичари Февруари бад спенсер теренс ридот казино. 21 дека компанијата трошоци за работна сила ќе се зголеми за $80 милиони евра оваа година, "повисоко од пред години," по потпишувањето на нов синдикатите.Лас Вегас сметки за половина од компанијата на работна сила classement meilleur сајт де покер en ligne.

Hession, исто така, рече дека тој не се очекува да ги притисне многу повеќе заштеди од Лас Вегас маркетинг буџет за оваа година, додека за безбедност трошење ќе се зголеми.Труд и маркетинг се на компанијата најголемиот трошок предмети.Лас Вегас парични текови ќе биде "погодени во текот на годината, со комбинација на трудот headwinds како што се соочат со тесни на пазарот на трудот и плата инфлација, како и пораст на инвестициите во безбедноста низ нашиот имот", рече тој.Цезар прогнози својата Лента приходи ќе расте само околу 2,5 проценти оваа година, дури и како своето долгогодишно соба реновирање на програмата се приближува до целната линија, да им се овозможи на компанијата да понуди десетици илјади повеќе простор ноќи оваа година, во споредба со минатата година.Лас Вегас визитација падна на изминатите две години, само третиот back-to-back опаѓа во речиси половина век.Визитација во јануари беше рамен кога со исклучок на две конвенции, кои се одржаа во февруари, минатата година.Сигнал со оглед Цезар извршен ДИРЕКТОР Марк Frissora има поминато многу од неговите четири-годишен мандат да се намалат трошоците во казино оператор, која се појави од стечај во октомври 2017 classement сајт де покер en ligne. Frissora има направено "добра работа" кастрење на трошоците на компанијата Лас Вегас својства, кои се фалат некои од највисоките во Дресот на маргините, Macquarie аналитичар Чад Beynon рече classement mondial joueur де покер. "Но, постои уште веројатно некои масти лево за да се намали на корпоративно ниво," Beynon рече.Цезар' годишен корпоративни плата на трошок е повеќе од $250 милиони евра, додека MGM е повеќе од $350 милиони евра, Beynon проценува најблиску казино да longmont колорадо.

Penn National Игри, вториот-најголемиот казино оператор од страна на својства по Цезар, е под $100 милиони евра.Минатиот месец, Frissora заменети можноста дека компанијата ќе се обиде да јазауздаат во управните трошоци оваа година. "Ние сме фокусирани на намалување на корпоративниот трошоци.Тие во моментов се покачени поради нашите ТАА трансформација и обложување спортски бизниси, и ние очекуваме да се покаже подобрување подоцна во годината од тековната кандидира го оценувате", рече тој..