колаче казино без депозит бонус

kuru тога рулет vs однапред

Хонг Конг-листата казино инвеститор Melco Меѓународен Развој Ltd.е обложување биг на неговото казино проект во Република Кипар како што се зголемува својот удел од повеќе од 4 проценти.Во регулаторните поднесување, на Лоренс Хо-led компанијата соопшти во понеделникот дека таа влезе заеднички договор со Кипар-базирани кооперација Кипар Phasouri Zakaki Ltd колаче казино без депозит бонус. (CPZ) за издавање на нови акции во МЦП Кипар Holdings Ltd (МЦП Стопанства) колаче казино без депозит бонус 2021. Melco веќе има 70.74 проценти на МЦП Стопанства по стекнување на Хард Рок Меѓународниот е удел во заеднички потфат во септември.Според новиот инвестициски договор, Melco сега ќе сопствена 75 проценти од капиталот во холдинг компанија, додека CPZ е акции ќе се намали од 29.26 проценти до 25 отсто.Двете страни се согласија дека Melco ќе треба да плаќаат на вкупен износ од €160 милиони долари (US$188.7 милиони евра) за стекнатите акции на МЦП Стопанства.Хонг Конг-листата на компанијата рече дека планира да го направи првиот плаќање на €25 милиони ($29.5 милиони) по завршувањето на Претплата Договор.Преостанатиот износ од €135 милиони ($159 милиони евра) ќе бидат платени "не подоцна од почетокот на (i) 18 месеци по завршувањето на Претплата Договор (предмет на пријавата на грејс период од три месеци)," според Melco колаче казино без депозит бонус кодови. CPZ ќе придонесе за недвижности на која casino resort ќе се развива kuru тога рулет vs однапред. Melco сега има право да номинира проектот компанијата претседател и најмалку четири од шесте членови на одборот врз основа на Акционерите' Договор kuru тога рулет ограничено издание. CPZ може да назначи еден директор, за колку што CPZ и неговите соработници продолжи да се одржи најмалку 10 проценти на издадени од акционерски капитал на МЦП Стопанства.Во јуни, Melco најави дека тоа беше доделена лиценцата за развивање на "првиот и единствен" casino resort во Република Кипар. Melco е планирано integrated resort ќе се пофали 136 игри маси, 1,200 електронски гејмерски машини, 500-соба луксузен хотел, плус конференциска сала и вообичаените асортиман на јадење, шопинг и рекреација опции.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.