дакота дини казино saskatoon работни места

сакам стане блек џек дилер

Повици за ЕУ рамка за онлајн коцкање регулатива Можеби уште smarting од нејзиниот пораз во судски постапки против велика Британија е нова точка-на-потрошувачка онлајн коцкање регулаторната законодавство (види го претходниот InfoPowa извештаи), на Гибралтар Обложување & Игри Друштвото издаде соопштение во петок повикуваат на Европската Унија регулаторната рамка за онлајн коцкање дакота дини казино saskatoon работни места. "Ние и понатаму сме загрижени велика БРИТАНИЈА модератор ќе се најде тоа тешко да се одржи компании сметка во области надвор од ЕУ каде што има никакви правни овластувања и заедничка правна рамка или култура," изјавата тврди дакота дини казино saskatoon забава. "Имајќи ја во предвид оваа пресуда таму сега е уште поголема потреба за ЕУ правна рамка за онлајн коцкање ако сакаме ефикасно да се заштити Европските потрошувачи, уживаат во заедничкиот пазар и да се избегне секоја Држава-Членка одлучува сам како да се справи со активност која природно се преминува границите." Изразувајќи разочарување по поразот на неговата приговори на новиот Британски закони, групацијата продолжи: "прекугранична регулаторни режими бараат значителни координација и соработка на клучните законски и регулаторни прашања и велика БРИТАНИЈА веќе беше ова со Гибралтар индустрија, регулатор и надлежност дакота дини казино saskatoon sk.
"Ние се одржи оваа [UK] закон не е во најдобрите интереси на потрошувачите, индустријата и регулаторот себе и дека не се поефикасни начини на справување со предизвиците на прописите и конкуренцијата во овој сектор." Немаше никакви индикации во изјава за тоа дали Друштвото има намера да поднесе жалба на судската одлука.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa Повеќе вести тука.Човекот со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година сакам стане блек џек дилер. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] сакам да знам казино пати.