кој онлајн казино со paypal

покер no limit hold ' em стратегија

Некои 27 хектари На Лента биле стекнати во јануари.Трансакцијата се одржа наместо на затварање, според Лас Вегас Преглед-Весник.Минатиот месец, TPG Недвижности Финансии Доверба стекнати 27.2 хектари од Тројно Пет Група, недвижности фирма кој онлајн казино со paypal.
TPG Доверба е поврзана со комерцијални недвижности финансии компанија.Преносот се остварува преку "дело во рамките на затварање," Преглед-Списанието рече, повикувајќи се Кларк Каунти сопственост евиденција.На површина се наоѓа во близина на сега-под-изградба Места Светот Лас Вегас на западната страна на Лента.Исто така, во близина е Mandalay Bay, кој се наоѓа во јужна крајот на Лента.Ниту Тројно Пет ниту TPG предвидено коментар на трансакцијата за Преглед-Весник.Но недвижности фирма, наводно, се обидел да го продаде некои од имотот во 2019 за 30 милиони долари една акра, Преглед-Списанието рече.Во 2014 година, на продажната цена од фирма за некои од имотот беше или $8 милиони денари, или $16 милиони една акра, врз основа на неговата локација, Лас Вегас Сонцето и понатаму пријавени.Тројно Пет е Канадски-основа недвижности кооперација.Своите операции или случувања вклучува трговски центри, како што се Центар на Америка, места за забава, и хотели.Тоа исто така разви Бока Парк Мода Село во Лас Вегас.Со оглед на локацијата на 27.2 хектари, имотот може да биде на местото на комерцијални или игри поврзани со бизниси која игра онлајн казино плаќа од најдобрите. TPG може да избере да го продаде имотот за да инвеститорот ако финансиска фирма не сакате да се изградат места за свои, Преглед-Списанието рече.Постојат неколку други неодамнешни земјиште продажба или можна продажба на имот во близина На Лента.130 хектари имот на југот на Лента беше ставен на продажба за $300 милиони евра.Сегашниот сопственик на имотот, беше идентификуван во вест, извештај, како Ernie Ли.Тоа беше планирано сајт на $800 милиони екстремни спортски комплекс, што се вика на Работ, кој беше укинат.Невада инвеститорот Мајкл Очоа стекнати 12 се празни хектари источниот дел на Газа за $12.5 милиони од Кина-базирана компанија.Нема детали за тоа што Очоа планови да се стави таму, или ако тој ќе флип имотот во неколку години.Неодамна се продаваат беше 60 хектари парцела.Таа се наоѓа во близина на 12.1 хектари.Поголем парцела се продава за $130 милиони евра.Набавувачот беше Daneshgar семејство, сопствениците на Јужна Калифорнија недвижности фирма 3D Инвестиции, Навистина Мајк, што stickler Што никогаш не се споменува дека 27.5 хектари имот е недовршениот "Дру Hotel & Casino".И, Mandalay Bay Hotel & Casino НЕ е блиску до овој имот.Одморалишта Светот е блиску до овој имот & Циркус Циркус Hotel & Casino е најблиску Hotel & Casino, во однос на локацијата и потоа на Сахара Хотел и Казино е блиску, исто така. кој онлајн казино плаќа најдобри.