црвена карпа казино сопственик умира

казино маркетинг координатор на работното место

Еверест Покер и BetClic Покер треба со гордост го започна својот нов француската влада санкционира операции, и тие не може да биде посреќен.По сите, тоа не е секој онлајн игри на компанијата која е привилегиран доволно да пони до огромни суми за да помогне да се отпишат на француски социјална држава.Можеме само да се надеваме дека некои од гребло што оди во Sarkozy е каса ќе им помогне на фондот на 'пребарување' во зошто француски играчи crapped во такви спектакуларни модата во Светскиот Куп.Неколку bookmakers избран за да не вечерам од она што тие го смета да биде отруен "чашката" на француски игри на пазарот, но Mangas Игри главен извршен Никола Beraud инсистира тоа е во ред вино.Скапи, но парична казна вино.И она што е повеќе, има многу на тоа црвена карпа казино сопственик умира. "Она што го гледаме на францускиот пазар досега е бум во однос на нови клиенти кои до сега не сакаат да се игра, затоа што се мислеше дека тоа е нелегално да се игра на интернет", рече Beraud, со сите оптимизам на човек кој е пијат премногу. казино маркетинг и технологија конференција.