Jeu казино слободен еден telecharger

21 black jack - cambio de variable pelicula completa

acau е веројатно да се пријават во август својата втора најниска месечна бруто игри приходи (GGR) резултати од крајот на 2010 година jeu казино слободен еден telecharger. orecasts од страна на неколку аналитичари врз основа на неофицијални индустрија се враќа за прв 16 дена од месецот укажуваат на тоа дека GGR за целата територија на август ќе биде меѓу MOP17.5 милијарди долари (US$2.2 милијарди евра) и MOP18.4 милијарди долари.Што би значело намалување на 36 проценти на 39 проценти во година на година смисла.страна од јуни 2015 година – кога месечна GGR во Макао застана на MOP17.4 милијарди долари – последен пат градот е казино индустријата доставени месечни GGR картонче подолу MOP18.5 милијарди беше во ноември 2010 година 21 black jack cancion silbido. Ние веруваме ниска задржете го оценувате има влијание на приходите досега овој месец, но основните трендови остануваат доста lacklustre," УБС Хартии од вредност Asia Ltd аналитичари Ентони Вонг и Angus Чен напиша во белешка објавен во понеделник 21 black jack castellano mega. За целиот месец август, ние очекуваме GGR на MOP17.5 милијарди евра за да MOP18.4 милијарди евра, или долу 36 проценти на 39 проценти од година на година, во споредба со -35 проценти од година на година во јули," Г-дин Вонг и Г-Chan изјави 21 black jack - cambio de variable pelicula completa. "На високо крајот на нашите проценки, година до денес, месечни GGR ќе биде околу MOP19.8 милијарди долари, под MOP20-милијарди долари месечно праг дека Macau владата ги има поставено за својот буџет и да предизвика некои трошење намалувања на локалната самоуправа." ells Фарго Хартии од вредност ДОО сега очекува Macau е август GGR да опаѓа помеѓу 36% и 38% во година на година смисла, следејќи ги најновите неофицијални индустрија фигури.
"Ние сме под претпоставка дека околу MOP585 милиони евра за MOP615 милиони [за просечната дневна приход] за останатите недели во август," аналитичар Камерон McKnight напиша во белешка во понеделник.rokerage Sanford В. Bernstein Ltd е проценка поени GGR намалување на 37 проценти од година на година во август покер на линија милјари siti. "Нашата индустрија канал проверка покажува дека Macau GGR за месец преку 16 август беше MOP9.2 милијарди долари," изјавил аналитичари Vitaly Umansky, Симон Zhang и Бо Вен покер на линија siti милјари. "Минатата недела просечната дневна приход беше MOP586 милиони евра, малку повисока од претходната недела просечната дневна приход на MOP567 милиони," тие се додаде. #8220;Дека август 2015 година, сега е на вистинскиот пат за 6 проценти месец-на-месечен пад чини да се покаже целосна барање за обновување дека некои од нив се надеваат дека за е уште да се види," забележа аналитичари Ричард Huang и Стела Xing од Јапонски брокерски Номура во нивните вторник белешка..