многу добро казино велика британија коментарите

змеј потрагата xi казино локација

Преглед наоѓа заобиколи на закони на ЕУ проблем Минатата недела преглед на шведската онлајн коцкање ограничувања за рекламирање објавуваат своите наоди, обезбедување заобиколи на претходните судски одлуки што прописите не се во согласност со Европската Унија закони, главно се должи на различни казнени мерки наметнати на меѓународната престапници и на локално ниво-врз основа на сторителите.Шведскиот закон забранува било кој онлајн игри на рекламирање или промоција од страна на компаниите не е лиценциран во земја, и Министерството за Финансии преглед сугерира дека владата ги менувате своите регулативи за да се осигура дека на казни пропишани за сите насилници се исти.Преглед исто така, се препорачува таа одредба се направи за да се наметне непосредна казни на сторители на кривични дела со цел да се добие околу проблемот на долги правни процеси, кои често трае подолго да се финализираат од должината на промоција или рекламна кампања се насочени.Промените, ако actioned од страна на владата, треба да се спроведе во почетокот на 2016 година, ревизијата предлага.Медиумски компании во Шведска се сериозно го доведуваат во прашање од страна на рекламирање ограничувања, кои би можеле да се отсечени милиони kronor на приходите од надворешни оператори и маркетинг фирми, и тие се разбирливо е спротивно на ограничувања, зголемување на можноста дека владата може да се соочи стрмни компензација.Тука е и аргументот дека ограничувањето на рекламирање во Шведска не мора да запре шведски онлајн punters да бидат информирани од страна на рекламирање врши надвор од шведски на границите во денес е распространета комуникации на животната средина.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa човек со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година многу добро казино велика британија коментарите. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] многу блиска сигурен рулет систем.