големите покер маси за продажба

големите покер масата брзина платно

aming снабдувач Bally Технологии, Inc најави минатата ноќ назначувањето на Ричард "Дик" Haddrill (на сликата, лево) како главен извршен директор на компанијата, се применува од Мај 23. сојузник Технологии не обезбеди причина за ненадејна заминувањето на Г-дин Srinivasan.р Haddrill се враќа на работа тој одржа од 2004 до 2012 година големите покер маси за продажба. Тој служеше како претседател на Bally Технологии од 2012. oard член Дејвид Робинс е назначен за претседател на ефективни Мај 23 голем рулет маса. Г-дин Робинс, исто така служел како Bally Технологии " претседател од 1997 до 2010 година. Ние сме убедени дека Дик, заедно со нашиот извршен менаџерски тим, ќе се обезбеди лесна транзиција и ќе ја изврши нашата стратегија за да продолжи да расте Bally во водечки снабдувач на технологија базирана на производи и услуги на глобалната гејминг индустријата," Г-дин Робинс, се вели во писмена изјава. Верувам дека можностите што ги имаме пред нас во наредните месеци се навистина исклучителни," Г-дин Haddrill рече, исто така, во соопштението подготвена за продажба. "Јас сум многу возбуден за да се вратите на раководство на Bally и да се започне со фокус на нашите многу светски стратегии за раст." сојузник изјавата понуди Г-дин Srinivasan како вели: "јас сум убеден дека компанијата е исклучително добро позиционирани да се изгради на некои фантастични можности." сојузник е една од светски најголемите игри добавувачи на опрема.Компанијата го купи минатата година казино опрема компанија SHFL Entertainment Inc, во зделка во вредност од околу US$1.38 милијарди долари.ollowing завршувањето на стекнување во ноември минатата година, таму веќе се промени во менаџментот на двете компании, вклучувајќи го и заминување на SHFL главен извршен Гевин Исаков.р Srinivasan е изненадување заминување доаѓа по Bally Технологии објавен претходно овој месец евиденција на приходите од US$338 милиони долари за првиот квартал на 2014 година големите покер масата брзина платно. Ова беше првата четвртина по Bally Tecnhologies стекнати SHFL.nbsp; nbsp; колку слот промени лигата на шампионите.