коцкање брод во метрополис ил

како да се добие џекпот во blackjack

Цезар Забава има завршено продажба на своите Рио Сите Suite Хотел и Казино за $516.3 m, вклучувајќи и одредени надоместоци, трошоци и $40m во продавачот финансирање.Операторот има продадено сопственост на една компанија поврзани со Dreamscape Компании, кои се стекнува, repositions и развива угостителство, станбени, продажба на мало, игри и забава средства.Според условите на договорот, Цезар ќе продолжат да работат на имотот за минимум од две години и плаќаат годишен изнајмување на $45m.Доколку купувачот сака да го продолжи закуп термин за натамошно година, потребно е да се плати Цезар $7m.На крајот на закуп рок, Цезар може да продолжи да управуваат со имотот или да се обезбеди преминот услуги на купувачот на негово барање.За време на периодот на закуп, Рио Казино ќе продолжи да биде дел од Цезар награди мрежа и ќе биде домаќин на Светската Серија на Покер во 2020 година.Говорејќи во септември, кога се справи беше договорено, Тони Rodio, Цезар извршен ДИРЕКТОР, рече: "Овој договор им овозможува на Цезар Забава да се фокусираат на нашите ресурси за зајакнување на нашата атрактивна портфолио на неодамна реновиран Лента својства и се очекува да резултира во пораст EBITDA на оние својства." коцкање брод во метрополис ил.