долг и среќен живот слот

холивуд казино во bay st. луис бафет

Канадскиот онлајн коцкање оператор Ѕвезди Група најави дека нејзините Ѕвезди Интерактивни подружница се обидува да го ангажира голем број на нови кадри да им помогне на своите PokerStars бренд создаде 'целосно флексибилна вештачка интелигенција агент'.На Торонто-со седиште на фирма, објави дека сака да ги вработи 'покер вештачка интелигенција истражувачки инженери' заедно со "дипломиран покер вештачка интелигенција истражувачки инженери", со свои канцеларии во Лондон и Даблин за да им помогне на PokerStars во развој на програми кои се 'ќе научат како да се игра' покер заедно со други игри долг и среќен живот слот. "Како дел од покер иновации тим ќе дојде до работа на голем број на high-end производи ние сакаме да се донесе на пазарот и како вештачка интелигенција соработува со тоа да ни помогне да учат и ги анализира стратегии развиени преку себе-игра," читај изјавата од Ѕвезди Група.Операторот објасни дека кандидатите треба да имаат искуство во теоријата на играта истражување, меѓу другите квалификации и дека успешните кандидати ќе им помогне на поддршка и поимање на такви технологии за покер со "спроведувањето и оценувањето на алгоритмите' заедно со "обезбедување на софтвер за дизајн и програмирање'.Ѕвездите Група детални дека кандидати ќе исто така, се бара да имаат најмалку Магистер по компјутерски науки, како и познавање на компјутерската теорија на игра пред да се претвори лабава да им помогне на PokerStars создаде 'suite на теоријата на играта оптимално анализа алатки", заедно со "вештачка интелигенција-врз основа на покер производ иновации'.Иако операторот не ги публикува заработувачка детали за новата вештачка интелигенција мислења, тоа не наведе дека тоа би 'нудат одлична плата и бенефиции пакет" врз основа на искуство опфаќа и 'дискреционите годишната бонус' заедно со здравје и стоматолошки осигурување и "дарежлива компанија придонес во приватен пензиски шеми секој месец'. осамен волк дама среќа казино.