Mountainbike 24 инчен сретна слот

колку за врвот во казино бафет

Како резултат на очекуваните приходи од Suffolk OTB казино се развива во Marriott Хотел, $4.4 милиони евра буџет за 2017 е предложен од страна на Islandia службеници.Според Islandia Градоначалникот Ален Dorman, кој зборуваше на јавен претрес во вторникот вечерта во однос на претстојните буџетот, предлог-буџет кој ќе ги намали даноците за 25 проценти оваа година е исто така се очекува да се намали даноците од страна на друг 25% во 2018 mountainbike 24 инчен сретна слот. На предвидените даночни намалувања се очекува да се спаси просечно домаќинство околу $200 кон селото дел од даноци, како што е соопштено од страна на Newsday.Предлог буџет за 2017 ќе биде 1.21 по $100, што е спротивно на проценетите даночна стапка за 2016 година, која беше 1.62 по $100 на проценета вредност.Предлог буџетот за Нова Година ќе се зголеми тековната $3.2 милиони евра буџет и вклучуваат набавка на нови возила за селото, рече на селото благајник Феликс Wienclaw.Се очекува за предлог буџетот, околу $1,5 милиони евра ќе доаѓаат од данок на имот, приходи, со други $2.9 милиони собрани преку казни и други приходи, вклучувајќи државна помош, дозволи, и $2 милиони во оценувањето на нови казино, според извештајот.На 12 август селото одбор го одобри барањето за посебна употреба дозвола дозволувајќи им на 1,000 видео лотарија терминали (VLT) како додаток се користи за да хотелот се наоѓа во близина на излезот 58 на Долгиот Остров Expressway.Казино е развиена за Suffolk Каунти Регионални Off-Песна Обложување Corp.by Делавер Север, глобален службата за храна и туристичката компанија со седиште во Бафало, кој заврши својата стекнување на хотелот во август.Компанијата планира да закуп на простор во внатрешноста сопственост на Suffolk OTB и се очекува дека објектот ќе биде отворен за бизнис од годината е крајот.Застапниците на казиното се каже дека приходите од неговото работење, ќе создаде работни места и пониски даноци.Под $47 милиони "даночниот обврзник олеснување договор" за наредните 20 години селото ќе добијат $2.35 милиони евра во приходи од Делавер Север.Компанијата е, исто така, се согласи да еднократна исплата од $1.53 милиони да се оди кон подобрувања на Првиот Responders Рекреација Безбол Поле, која е во сопственост на селото.Противници велат казино ќе се зголеми за сообраќај и криминал и долниот дел од имотот вредности и имаат поднесено тужба, која имиња на Селото Islandia и Делавер Север, и се обидува да ја поништи август глас.Тврдат дека се направени од страна на тужителите составен од коалицијата на Islandia, Њујорк жители и граѓански групи од Hauppauge и Ronkonkoma е дека импровизиран глас е невалиден, бидејќи селото не успеа да побара сообраќај влијание студии од државниот, каунти, и Islip Township службеници.Гласањето на буџетот е закажана за 29 ноември, за време на одборот за работата на седница на селото салата.Во потрага по можности за работа mountaineer казино chester западна вирџинија.