Craps излезе на ролна

texas holdem regeln сите во

Глобалната онлајн игри компанијата Ѕвезди Група најави дека тоа беше избран да divest целокупниот свој удел во онлајн бинго оператор Jackpotjoy САЛАДИН следниве силна инвеститор побарувачката.Според вести извештаи за среда, групата беше "истражување на можноста" да продаде половина од својот удел во бизнисот, што претставува над 2,800,000 акции.Сепак следниве значителни инвеститор побарувачката, Ѕвездите Група зеде решение да го продаде својот целиот удел во бизнисот, претставуваат 5,561,666 акции или околу 7.5% на JackpotJoy на вкупните издадени од акционерски капитал по цена од 802.00 pence по акција.Учеството продажба ќе нето Ѕвезди Група бруто приходот од £45m и е нивниот втор споделување на продажба за една недела по неговата одлука да се продаде 7,021,352 акции и приоритетни потерници во другите игри компанијата NYX Игри Група за околу $40m.Како резултат на споделување на продажба, цената на Jackpotjoy акции намален за 4.6%, трговија на 823.31 стр по акција во четвртокот наутро.Ниту Ѕвездите Група ниту на инвестиции на фирмата ракување со споделување на продажба, Macquarie Капитал (Europe) Limited одбрале да коментар на располагање. craps излезе на ролна.