свежо жетвата вклучена кокос крик казино

кој казино ќе се отвори во онтарио

Danny McBride, ѕвездата на смешен комедија серија Eastbound N Надолу презела карактер Кени Сили за целосен маркетинг блиц со К-Швајцарскиот спортски носат свежо жетвата вклучена кокос крик казино. Old Spice може да се кредитираат со преземање на овој over-the-top во твоето лице - комични маркетинг пристап на масите и К - Швајцарски се чини дека се обидува да го следат кои водат.Маркетинг гениј тука е дека постои култ-како и следење на гледачи кои сакаат нешто Кени Овластувања поврзани и со овие гледачите се, исто така, генерално спортски навивачи.К-Швајцарски има обид да се постигне оваа фан база, со користење на измислен Кени Сили (Danny McBride) во она што стана меѓу најпопуларните видени на YouTube реклами на Интернет.К-Швајцарски има Кени Сили вклучени во реклами продажба на келн како само Кени Сили може.Се разбира, тоа мора да се сомневаат дали K-Swiss е трошење на начин премногу пари за пазарот на својот бренд, ако е така, слава богу, бидејќи овие реклами се надвор од смешно.Се чини келн реклами беа само почеток, еве еден смешен комерцијални на Кени Сили како К-Швајцарски извршен ДИРЕКТОР.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre свежо жетвата вклучена хард рок казино тампа.