хилтон казино du lac leamy

кој е сопственик на palm beach казино

ny лице може да се пријават да бидат исклучени од внесување на казина во Макао.Максимална исклучување период е две години, но тоа може да биде продолжен.Подносителот на пријавата може да се примени за исклучување од сите или само со некои казина.Оние кои не успеваат да се усогласат со исклучување цел ризик до една година затвор или парична казна.indings на анкета објавена во април 2014 година, посочи дека Macau пациентите коцкање стапка на учество на постепено се намалија од 67.9% во 2003 година на 49.5% во 2013 хилтон казино du lac leamy. Студијата исто така покажа дека просечната месечна коцкање трошат се намали на MOP505 (US$63.3) во 2013 година од MOP755 во 2010 година кој е сопственик на нови бризбејн казино. вкупно 2,158 телефонски интервјуа со Macau жителите на возраст од 15 до 64 беа спроведени за проучување.Макао е Социјалната Помош Бирото овластена од Универзитетот на Макао Институтот за Проучување на Комерцијални Игри.ccording на институтот, податоците покажаа дека проблемот коцкање преваленца го оценувате меѓу Macau жители се намалил од 2.8 проценти во 2010 година за 1.9% во 2013 година, и патолошко коцкање преваленца стапка падна од 2.8 проценти во 2010 година до 0.9% во 2013 година. кој е сопственик на нијагарините fallsview казино.