јаков & co казино реплика

не дланки казино

HighView Развој Групата се сретна со Des Moines Аеродром Орган Одбор оваа недела да обезбеди детали на нивниот план за работа со Wild Rose Казино група за да креирате казино и хотел во Des Moines Аеродром.Надлежност на Одборот не беше во корист од $225 милиони план и рече на инвеститорот Reggie Sinah дека тие не беа убедени дека планот ќе работат.Детали на Предлогот: казино е проектиран да се донесе во колку што е $80 милиони евра во приходи кои ќе плаќаат за нов терминал во Des Moines Аеродром.Во јануари, детали од планот биле предвидени, покажува 350 гостинската соба хотел поврзани со аеродромот и паркинг преку skywalks.На имотот, исто така, ќе вклучува ресторани, состанок и настан простор, рок градина и повеќе.Аеродромот Одбор беше донесен идејата на време, но одлучи да маса до февруари оваа средба.За време на состанокот, член на одборот Марк Feldman изјави дека во почетокот на презентацијата, Sinah имаше зборуваше за пречки да се надминат јаков & co казино реплика. Feldman истакна дека одбор не може да биде кажано да се игнорира потенцијалните прашања, бидејќи Sinah не се согласуваат со нив.Според извор.. јаков & co astronomia казино реплика. ниту еден член на одборот полагам предлог за план.Гласањето никогаш не се одржа во однос на било кој тип на одобрување.За план за работа, за тоа ќе треба да биде одобрен од страна на одборот и го стави назад преку countywide референдум.Разочаран, но се Очекува: По средбата со бордот, Sinah изјави дека резултатот е разочаран, но тоа не беше неочекувано што постојат голем број на политиката кои се вклучени.Инвеститорот планира да се сретне со Wild Rose и да видиме дали било правна акција може да се преземат за да продолжи да им помогнам за Ајова казино. јаков & co казино цена.