Passe e manque alla рулет

ресторанот на казино на agon coutainville

Понеделник, 1 февруари ќе биде датум кој GVC Стопанства ќе ја заврши својата стекнување на BwinParty. BwinParty потврди завршувањето на време, во рамките на своите пред-блиску тргување ажурирање за четвртиот квартал на 2015 година, што покажа дека на операторот на нето приходите пораст од 5% од година на година, за период passe e manque alla рулет.
GVC објавен во октомври, што се очекува договорот да се заклучи во почетокот на 2016 година и официјален датум сега е поставена по BwinParty акционерите го одобри договорот во својата EGM во декември.Двете компании пријавени во септември дека GVC е да се здобијат со BwinParty за 25p во готово плус 0.231 нови GVC акции по BwinParty споделување, изедначувајќи да приближна вредност од £1.12 bn додавање на податоци за да слот vue. BwinParty претходно договорениот договор со 888 Стопанства, кој планира да го купи BwinParty за околу 104.09 стр по акција, вреднување BwinParty на околу £898.3 м ресторанот на казино evian les bains. GVC првично поднесе предлог да се купи BwinParty дека би биле заеднички финансиран од себе и PokerStars сопственик Amaya Игри, но GVC на крајот одлучи да се постигне напредок со своите напори да го заврши стекнување без Amaya е финансирање ресторанот на казино на agon coutainville.
GVC извршен ДИРЕКТОР Кени Александар кажано Коцкање Insider во ексклузивното интервју дека причина за овој потег е дека Amaya не ќе биде во можност да се посветат на работа во временски период што GVC поставил да се финализира еден договор.Можете да го прочитате ексклузивното интервју во Прашање 33 од Коцкање Insider.Зачленете се тука. ресторанот на казино на aix-les-bains.