казино каталог de la semaine

банката казино follow-up to my папка

Износот на казино даночните приходи наплатени зависи од ситуацијата во пограничните области.Процентот [на даночните приходи] од Камбоџа-Тајланд граничните области е голем," Г-дин Phearun рече оваа недела, според Камбоџа Секојдневно.agaCorp Ltd, инвеститорот и операторот на NagaWorld casino resort во Камбоџа е капитал, рече дека очекува првата половина нето профит да порасне "не помалку од 40%" во споредба со пред-годишниот период.Хонг Конг-листата фирма предвидува таква добивка да биде "не помалку од US$100 милиони евра и потенцијално повеќе", таа изјави во поднесување во јуни. казино каталог de la semaine.