листа на слотови на реки казино

винарски визби во близина на холивуд казино па

Светската Серија на Покер најави дека номинацијата на процесот за 2018 класа на Покер Салата на Славните и сега е отворен.Номинирани може да бидат направени од страна на јавниот интернет, со секој поединечен номиниран морале да се исполнат одредени критериуми.Навивачите и покер играчи може да започне принципи оние кои што се чувствуваат најдобро ја претставуваат играта да се смета за индукција во Покер Салата на Славните за 2018 листа на слотови на реки казино. Номинираните мора да биде 40 години или постари, се натпреваруваа за високо удели, како и против призна врвот на конкуренцијата.Поединецот, исто така, мора да се одигра постојано добро и траеше во покер индустрија, смета дека имаат преживеа тестот на времето во играта.Што се однесува до не-играчи се смета, лицата кои се вклопуваат во оваа категорија ќе треба да придонесе за успех на играта како и севкупниот раст, да се квалификува за номинација.Покер Салата на Славните беше создадена во 1979 година со седум лица примен во годината, вклучувајќи Џони Мос и Црвена Winn.Како на 2017, постојат 54 вкупно лица кои биле именувани како член на Покер Салата на Славните.Минатата година, на крајот на Дејвид Ulliott и Phil Ivey беа примен.Номинациите се сега се земе во веб-сајтот на Покер Салата на Славните, со поединци треба да направат своите номинации, вклучувајќи и краток опис, како и за тоа зошто тие се чувствуваат лицето заслужува да биде примен.Трудовите ќе се пресметува, а потоа топ 10 ќе бидат разгледани од страна на Управниот Совет на Покер Салата на Славните.Од топ 10, постојните членови на Покер Салата на Славните и избрани медиуми панел ќе гласаат за да се одреди класата на 2018 винарски визби блиску до pala казино.

Обично, една до две нови членови се примен секоја година.Откако inductees биле именувани, на церемонијата ќе биде хостиран во Лас Вегас, се совпаѓаше со Главниот Настан на WSOP. вино среда казино del sol.