мајмун покер во liguria продажба

коцкање пари нема дома

Цезар Забава изгубени "само" $1.4 милијарди долари во вториот квартал на 2017 мајмун покер во liguria продажба. Таа бројка претставува $617 милиони подобрување во споредба со минатата година Q2 загуби од $2.1 милијарди долари.Приходите за периодот ticked од 1%, на нешто над $1 милијарда.Цезар има бореше со индустријата-висок долг од јануари 2008 година, кога група од потфат капиталистите купи компанијата во многу применети преврат дека оседла компанијата со $25.1 милијарди долари во обврски само како глобална рецесија започна во.Казино гигант прогласи стечај во 2015 година мајмун покер дизел користи кампанија.

Цезар главен оперативен единица, Цезар Забава Оперативни Co (CEOC), се должи да се појават од стечај во почетокот на октомври, извршен ДИРЕКТОР Марк Frissora, рече во едно заработка повик оваа недела.Единицата ќе се откачи исклучување во недвижнини инвестиции доверба, додека матична компанија Цезар Забава (ЦИК) ќе се спои со друга филијала, Цезар за Стекнување на Co (CACQ мајмун покер продажба кампанија. O), со поглед кон regrouping сите казина и хотели заедно коцкање пари нема дома. "Ние во моментов се очекува да се заврши преструктуирањето на CEOC и спојување на Цезар Забава и Цезар Стекнување во првата недела од октомври, која ќе ни овозможи зголемена флексибилност да претпазливо инвестирање во раст," рече Frissora, во четврток заработувачка повик.Целиот процес ќе се реорганизира за $10 милијарди долари на група е долг и да се помогне да се ублажи некои од неговите неверојатни каматни плаќања.На стечај план беше одобрен од страна на група акционери и доверители, но мора да се издржи уште надзор на игри регулатори во Невада, Луизијана, и Мисури коцкање може да доведе до проблеми есеј. Frissora изјави аналитичарите и инвеститорите, кои и покрај се "посилни игри основи низ поголемиот дел од нашите особини," Q2 приходите биле dented од година-over-година од страна на среќа коцкари, особено во baccarat.Натпросечна baccarat игра резултираше во криза на $41 милиони евра во споредба со претходната година, Цезар' Главен Финансиски Директор Ерик Heisson рече.Друг фактор повреда на приходите е широко распространета реновирање низ повеќе Цезар својства.Компанијата има околу 6.000 соба реновирање дека ќе биде завршен до крајот на годината, Frissora рече, но дека работа има преземено овие простори исклучување на пазарот коцкање метални игли во палците.

"И покрај овие вториот квартал headwinds, видовме подобрени перформанси, во третиот квартал и верувам дека сме на вистинскиот пат да го надмине нашите првично откриени 2017 полно работно година EBITDA проекции од најмалку $40 милиони евра," Frissora додаде. Frissora рече дека како компанија излезе од стечај, тоа ќе започне стратегија да ја зајакне својата лојалност програма, и планира да направи дополнителни инвестиции во инфраструктура со око кон долгорочен раст..