кога ќе коцкање се легални во флорида

постои казино во близина на merritt островот флорида

Kostandina Zafirovska е именуван како нов извршен ДИРЕКТОР на BtoBet, додека Алесандро Пржени ќе усвои нова позиција на Претседател на компанијата кога ќе коцкање се легални во флорида.

Kostandina има стекнато над 17 години искуство во областа на Компјутерските Науки Инженерство, уживајќи успешна кариера како COO на Сивус (IT Компанија од 700 вработени) пред нејзиниот 2 години како COO на BtoBet.Таа обезбеди позиција откако поминал 6 години, што доведува други оддели.Нејзиниот предизвик е да се дизајнира и развие user-friendly ТОА софтвер производи со цел да се подобри клиенти искуство и подобрување на бренд сликата кога ќе коцкање биде легална во сите држави. Kostandina Zafirovska коментари на преструктуирање на компанијата: "Секако, компанијата е нова организациона структура ќе им даде право поттик за претстојните предизвици на гејминг индустријата ќе ги презентираат да BtoBet.Јас сум за донесување на мојата енергија и ентузијазам, моето знаење и позадината во user-friendly ТОА развој на софтвер за да ги исполни целите на компанијата." Новиот претседател, Пржени, се надева дека оваа реорганизација, ќе помогне да се постигне визијата на компанијата во иднина постои казино во близина на мерил wi. "Со оваа нова структура, BtoBet ќе се изврши својата стратегија, направи bolder се движи и ќе се движат побрзо.Јас ќе продолжат со стратегијата на поставување на нови стандарди за iGaming индустрија, одбивајќи да се решат за брзи поправки или половина мерки, стремејќи се да се предвидат идните потреби на нашата глобална публика, предвидување и средба глобална индустрија потреби". постои казино во близина на merritt островот флорида.