казино управување со работни места во близина на мене

бесплатен покер не преземете бара

acau Секретар за Економија и Финансии Ангажирање Leong Vai Tac (на сликата), во петокот рече дека градот е казино бруто игри приходи (GGR) е малку веројатно да се врати на година на година проширување до втората половина на 2015 година казино управување со работни места во близина на мене. e наречен тековната криза "прилагодување период".р Leong рече GGR намалување е "позитивен" како тоа може да им даде индустријата дишење соба да се промовира повеќе одржлив модел на долг рок казино системи за управување (cms) пазар. Затоа што ние сега се соочуваат прилагодување период во игри на секторот, ние не очекуваме казино приходи за првите два квартали од 2015 година да биде слична на истата пред-годишен период," Г-дин Leong се вели во коментари емитува преку Радио Макао.e додаде дека растот би можел да се врати во втората половина од 2015 година, предизвикани од страна на отворање на нови казино случувања на Cotai.Сепак, Г-дин Leong повика на "мудра" очекувања.acau две 2015 отвори – и официјално закажан за средината на годината – се Галакси Entertainment Group Ltd е Галакси Macau Фаза 2 и кој за Melco Круна Enterainment Ltd е мнозинство во сопственост на Студиото Градот.р Leong одби да даваат проценки за GGR перформанси во 2015 година казино што е тоа управување со. onthly GGR во Макао е намалување од јуни како што се мери во година на година смисла.Целосната-2014 казино приходите падна 2.6% во споредба со 2013 година, според податоците откриени од страна на локалните регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото. бесплатен покер не преземете бара.