Harrah ' s riverboat казино метропола илиноис

најголемиот казино во русија

Синергија Сина извршен ДИРЕКТОР Georg Вашингтон има нагласи потребата да се едуцираат гејминг индустријата за вештина влијание игри.Фраза во себе е случај во точка за Вашингтон, како и остатокот од пазарот обично се однесува на функција како "вештина-базирани игри."Тесно соработувајќи со казина во текот на изминатата година, Синергија Сина извршен ДИРЕКТОР е во потрага напред за развој на овој концепт и понатаму во октомври е G2E шоу во Лас Вегас.Вашингтон изјави Коцкање Insider: "во Текот на минатата година, тоа е малку milestone година за нас."Ние работиме со својства, како што тие знаат нивните патрони подобро отколку што ние го правиме и ние сме направи многу на пазарот образование на G2E Азија, NIGA итн."Ние се трудиме да се едуцираат на пазарот за вештина-базирани игри.Тоа не е навистина вештина-базирани, тоа е вештина влијание.Тоа е една од првите работи во сите нас, треба да се каже."Вашингтон говореше исклучиво за Коцкање Insider G2E Лас Вегас Преглед, списание.Можете да ги прочитате целосна интервју кога публикација е живеат во септември. harrah ' s riverboat казино метропола илиноис.