ефекти на коцкање на семејството

топла покер генерал слот машина

Чилеански казино група Уживаат SA денес имаат купено 55% учество во Конрад Punta del Este Одморалиште и Казино Хотел, Уругвај од Цезар Entertainment Corporation.Во договор во вредност од $180m, Уживаат SA се сега 100% акционер во одморалиштето е матична компанија, Baluma Стопанства следниве порано набавка на 45% учество во 2012, потег кој завршува Цезар вклучување во казино развој.Уживајте СА платени Цезар депозит од $14.7 m во февруари годинава и сега имаат платено исклучителен баланс да го завршите купувањето.Во изјава за прогласување на стекнување, Цезар рече: "Под условите на Уживате во 2013 е стекнување на 45% од акциите во Конрад Punta del Este, Уживаат имал право да се стекнат со останатите акции се во сопственост помеѓу три години и пет на врската ефекти на коцкање на семејството. "Оваа продажба е резултат на Уживате во остварување на тоа право." На Конрад Punta del Este одморалиште се наоѓа во Uruguayan крајбрежен град на Maldonado и карактеристики на 300-соба хотел и Лас Вегас стил казино.Уживајте во SA во моментов поседува голем број казина и хотели случувања низ цела Јужна Америка, а од неодамна го прошири својот Чилеански операции со отворањето на Villarrica Парк Езерото и Хотел Patagónico почетокот на оваа година. топла пиперки слот машина за продажба.