како да се извлечете во покер

холивуд казино западна вирџинија ресторани

Предмет на дозволувајќи им на не-локалните жители да се толкуваат како казино дилери во Макао има сечење нагоре од време на време.Идејата нели се исполнети со голема доза на ентузијазам од страна на локалното население, така и тој тренд да продолжи со нејзините најнови израз.По дискусиите започна уште еднаш за доведување во аутсајдери да работат во казина, во градот има рече ви благодариме, но не, благодарам.Ангажирање Leong Vai Tac, секретар за економија и финансии за Макао, рече вчера дека локалната самоуправа ќе го задржи во местото својата политика на само овозможувајќи им на локалните жители да се дилери во областа казина.За да се квалификува како локален, еден мора да има Macau ID како да се извлечете во покер. Leong е наведено, "...треба да се повтори дека овде само како Главен Извршен има нагласено неколку пати пред тоа во различни ситуации, на MSAR [Macau Посебен Административен Регион] Владата е секогаш одржување на својата политика да не се увезени труд да работат како трговци.Оваа позиција не е променет." Неговите коментари дојде по најновиот обид да се донесе во аутсајдери, идеја која има се појави барем еднаш годишно за околу изминатите седум до осум години.За време на состанокот на Макао е Совет за Економски Развој на оваа минатиот вторник, прашањето беше повторно зголемен, што доведува новинарите да поставуваат Leong за неговата позиција на предметот во среда.Противниците на идејата тврдат дека доведување во аутсајдери може да осакатува индустријата.Тие тврдат дека тоа би можело да ги спречи вработените од тоа да биде во можност да продолжи да се движат нагоре за вработување скала, создавање на стагнира средина.Ако отвори постојат, тие кажам, позиции треба да бидат пополнети од страна на локалните жители што може да помогне за подобрување на Макао економијата, не испрати пари надвор од неа.Макао е главен извршен директор, Фернандо Chui На Саи, има забрането претстава бидејќи тој е на функција.За време на неговата кампања за реизбор во 2014 година, тој го повтори својот став, велејќи дека се игри оператори не беа дозволени за увоз на работници на работни места како да се извлечете како казино дилер. Leong додаде, "...за локален жител на работниците кои се вработени во оваа [игри] индустрија, тие ќе бидат обучени...така што нивната поголемата мобилност во кариера, патот може да биде зголемена.Како што знаете, на дел од локалните жители кои работат во средината и високи ниво на управување [во гејминг индустријата] веќе се зголемува.Значи, овие напори ќе продолжи." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre холивуд казино западна вирџинија коментарите.