што да се носат за казино тематските партија

бесплатни клеопатра 2 слотови преземете

Филипини-базирани игри технологија на услуги PhilWeb Корпорација е со цел да се подигне барем P6 милијарди долари (US$128.6 милиони) преку приватни поставеност на акции, кои ќе се користат за негово проширување на програмата.Во откривање на Филипините Берза на среда, Philweb рече тоа го зацврсти на нод на акционери за својот предлог да се направи на приватни поставување на до 300 милиони акции со попуст на пазарот, но во никој случај помалку од P20 ($0.43) по акција.300 милиони акции се еквивалентни на акциите на речиси 20% во компанијата.Тековната пазарна цена на PhilWeb акции како на среда е блиску е P23.90 ($0.51) по акција што да се носат за казино тематските партија. Philweb, која е предводена од поранешниот Филипински трговија секретар Роберто Ongpin, брзо истакнува дека компанијата' одборот или извршниот комитет ќе биде оној кој ќе се утврди вистинската цена и начин на плаќање што да се носат казино ноќ. "Приватно сместување ќе резултира во PhilWeb примање парични средства и побарувања од најмалку P6 милијарди долари.Со оваа војна градите, компанијата ќе имаат можност да одат на агресивна експанзија програма," PhilWeb рече.Според PhilWeb, акциите да бидат продадени на приватни поставеност се дел од 354.6 милиони акции во моментов во државни која PhilWeb купи од телекомуникациски гигант Филипините Долги Телефонска Компанија (PLDT) во 2013 година во просек, цената на P11.90 ($0.26) или вкупната вредност на P4.2 милијарди долари (90.19 милиони денари) што да се користи наместо на покер чипови. "На тој начин вкупната вредност на овие сопствени акции е повеќе од P8.4 милијарди долари (180.39 милиони евра) или двојно повеќе од набавната вредност на PhilWeb од PLDT," PhilWeb рече бесплатни клеопатра 2 слотови преземете.

PhilWeb првенствено работи e-Игри станици, кои се Интернет кафулиња исклучиво посветена на казино игри.Минатиот април, Philweb најави дека својот прв квартал на приходи за 2016 година се зголеми за 1.48 проценти на P212.96 милиони ($4.57 милиони денари), во споредба со P209.96 милиони ($4.51 милиони евра) во истиот квартал од минатата година.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre бесплатни клип арт покер рака.