што да се носат за казино ноќ

бесплатни клип арт казино и коцкање

Најновите гости за да ни се придружите на GI Преговори е Марк Дрво, продажба и маркетинг директор за 1account.1account е специјалист услуги на возраста и идентитетот верификација решенија, област која е генерирана многу на колона инчи рамките на индустријата за игри во последниве месеци.Со оглед на регулаторните барања од оператори во велика БРИТАНИЈА, верификација решенија станаа жешка тема и Дрво ни дадоа своите мисли на еден широк спектар на прашања што се однесуваат на регулирање и технологија.Како и да зборува преку 1account е решенија и целите во оваа област, Дрво, исто така, зборува преку сè, од коцкање оператори во подружници и повеќе, додека ни кажува за предизвик 1account неодамна постави оператори.Дрво се придружи на компанијата во јуни 2020 година и има богато искуство во онлајн игри сектор.Кликнете подолу за да го видите интервјуто во целост и да бидат сигурни да проверите на нашата друга видео интервјуа, во нашиот посветен ГИ Преговори делот овде. што да се носат за казино ноќ.