холивуд казино западна вирџинија ресторани

cosmo онлајн казино das beste онлајн казино deutschlands

Мет Maddox има неговиот договор како извршен ДИРЕКТОР на Дин Места проширува преку 2022 по едногласна согласност од одборот на директори.Оваа година бележи Дин Места отворени Бис Бостон Харбор, како и проширување на Дин Лас Вегас Конвенција Центар холивуд казино западна вирџинија ресторани. Maddox стана извршен ДИРЕКТОР на Компанијата во почетокот на 2018, наследувајќи Стив Wynn, кој поднесе оставка по наводите за лошо.На последиците по Дин е заминување видов Невада Игри Одбор за Контрола наметне $20 милиони казна на Дин Установи за неуспехот да се правилно адреса сексуално однесување тврдења против својот поранешен извршен ДИРЕКТОР.Филип G холивуд казино победи загуба изјава. Satre, Дин Установи Претседател, рече: "Мет Maddox успешно да се отвори компанијата преку своите најтешките и предизвик околности."Тој е изградена солидна стратешки план и капитал фондацијата, кој сега позиции Дин Одморалишта да уживаат во она одборот на директори и јас верувам дека ќе биде период на извонреден раст и успех."Maddox рече: "Ниту едно лице е единствено одговорна за успешноста на секое претпријатие cosmo казино das beste онлајн казино deutschlands. "Јас длабоко да го цениме поддршката на одборот покажа и за мене лично и Дин тим колективно.Јас се чувствувам силно дека иднината на Дин Места никогаш не била толку светла." cosmo онлајн казино das beste онлајн казино deutschlands.