кога треба да u се подели во blackjack

опсада социјална казино st etienne

Обложување промет на НАС коњски трки покажа во согласност раст во 2018, дури и како тркачки интереси mull можноста за додавање на спортски обложување на нивната понуда.Во четвртокот, Equibase се изјасниле дека вкупно wagering се справи во НАС чистокрвни песни – вклучувајќи светот commingling – погоди само под $3.24 б во три месеци што завршува на 30 јуни, 5% подобрување во однос на истиот период минатата година.На добивка е сите на повеќе импресивен, со оглед имаше 2.45% помалку трка дена во последните квартал од Q2 2017 кога треба да u се подели во blackjack. Просечната wagering по трката ден во Q2 беше до 7.6% до $2.63 м кога треба да се обложи во покер.
(Види што е добро Тројна Круна работи може да се направи?) Позитивните Q2 импулс помогна притисни вкупно трка wagering се справи во текот на првата половина на 2018 до 5.56% до $5.87 б.Фактор во 2.9% помалку трка дена во текот на овој век и коњаници е purses се до 3.8% до $515.6 m H1 2018 кога треба да побарате за казино-домаќин. Уште еден поттик, може да дојде преку песни проширување на нивните wagering options да вклучи спортски обложувања.Во четвртокот, на Paulick Извештај се цитира Трки Комесари International (ARCI) претседателот Ед Мартин велејќи спортски прашање ќе дојде за дискусија во следната недела на состаноците на ARCI Модел Правила Комитет во Omaha, Небраска.На ARCI е официјален спортски обложувања правило предлог забележува дека "неколку ARCI членови ќе бидат вклучени" со спортско обложување регулативи во нивните надлежности сега дека САД Врховниот Суд има отвори регулаторната floodgates.Како што не постојат прописи кои се однесуваат спортски wagering во ARCI е Модел Правила, "комитетот е да се биде побарано да создадете ново поглавје се занимаваат со овој тип на wagering." Само ARCI член кој во моментов има било каква вмешаност во обложување спортски е Невада Игри Одбор за Контрола.Како таква, ARCI предложен правило промени во голема мера јасли на NGCB е регулаторни јазик.Мартин, истакна дека "регулаторната структура во место за [коњ и greyhound трки] и обработка на wagers лесно може да бидат усвоени за да се приспособат на wagering на други спортови." Мартин предвиде дека ARCI комитет ќе даде претходно одобрение на привремени правила, давајќи ARCI членови некои насоки ако/кога нивната надлежност овластува правните спортски обложувања.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre опсада социјална казино st etienne.