слот дуо фу дуо cai asli

кралската аце казино $150 без депозит бонус кодови

Макао е шест казино оператори беа за да ја видите нивните отстапки истекуваат во различно време—две беа поставени за да истекува во 2020 година, а останатите четири во 2022 слот дуо фу дуо cai asli. По Macau закон, 2022 беше да се биде рок за сите лиценци за концесија, што го прави тешко да се утврди како да се продолжи поради различните истекот датуми.Тој проблем е решен, како и на две лиценци истекува следната година се продолжува до 2022, но има уште некои забуна за тоа како нов тендер процес ќе играат надвор и тоа прашање сега е обработена во Макао е главен извршен директор, Фернандо Chui.Според Chui, новото јавно тендерската постапка за концесии ќе се совпадне со expirations во 2022 слот капка vs паричка во. По одложувањето expirations на MGM Кина и SJM Стопанства—поставени за да истекува следната година до 2022, сега постои доволно време за регулатори и законодавците да се подготват за јавен тендер за обновување на процесот.Додека зборува пред Macau е Законодавно Собрание минатиот четврток, Chui тврди, "мислам дека Macau владата сега има доволно услови за да започне јавен тендер, и која се состои од некои внатрешни работи и измени на постојните закони.Имаме доволно време да се направат измени во законодавството и време за да се подготви тендер." Деталите за новиот тендер процес се чуваат под обвива.Таму беше првично некои загриженост, поради начинот на Макао закони биле напишани, дека нови отстапки ќе се бараат сосема ново наддавање процес, но тоа е сега предвидува дека шест оператори ќе го задржат контролата над градот.Има исто така е разговор на Макао форсирање на отстранување на голем број на сателитски казина во градот, или барем ставање капа на број, но има уште да се биде ништо дефинитивна објавени.Макао сака да стане повеќе насочуваат туристичка дестинација, привлекувањето не само коцкари, но самостојна патници и семејства.Како такви, и во текот на следните неколку години, тоа се случува да се имплементираат промените кои се дизајнирани со цел да им овозможи на градот да се појави помалку од речиси чист коцкање дестинација и повеќе од целото патување дестинација.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кралската аце казино $100 без депозит бонус.