малезија онлајн казино 100 бонус за добредојде

слот 1 и 2

Џорџ Papanier, извршен ДИРЕКТОР на Твин Реката Стопанства во Светот, има пофалби на компанијата "силни финансиски перформанси" во Q3 со казино на операторот на приходи од работењето до 9% од година на година, за да $23.4 м.И покрај ова, вкупните приходи беше уште надолу 10% за четврт, за да $116.6 m, додека прилагоди EBITDA зголеми до $38m, а пораст од 7% од 2019 нивоа.Целокупниот приход беше долу 4%, да $6.7 m, што одговара на нето-приходи маргина на 5.76%, за разлика од 5.41% во 2019.Во текот на кварталот крај септември 2020 година, на НАС-врз основа казино оператор затворени $125m понуда на необезбедени високи белешки за да ја подобрат ликвидноста."Ние сме задоволни што во средината на овој невиден опкружување при работа, ние продолжуваме да се постигне позитивни финансиски резултати," коментира Papanier."Нашите значајни маргина проширување и предвремено се враќа од нашите стекнати својства во Канзас Сити и Vicksburg возеше зголемување на прилагоди EBITDA од година-over-година, дури и во услови продолжение ограничен капацитет."Овие резултати се резултат не само на нашиот посветен за управување со тим и вреднува вработени, но исто така и на нашиот докажан бизнис модел."Претходно оваа недела, Близнак Реката се согласија да се стекнат со Цезар Забава е Tropicana Evansville казино за такса од $480m.Казино оператор исто така, од неодамна најави дека ќе rebrand како Bally е Corporation во ноември. малезија онлајн казино 100 бонус за добредојде.